Open Huis bij Peuterspeelzalen Stadshagen

Zwolle – Bent u op zoek naar een veilige en  professionele peuterspeelzaal en wilt u zich verdiepen in de mogelijkheden? De peuterspeelzalen van Landstede Kinderopvang in Stadshagen houden open huis. Op woensdag 29 mei kunnen belangstellenden ouders van 08.30 tot 10.00 uur een kijkje nemen bij peuterspeelzaal Dikkie Dik en op donderdag 30 mei van 08.30 – 10.00 uur bij peuterspeelzaal Dribbel en Peuterspeelzaal Nijntje. Onze pedagogische medewerkers staan klaar om u te ontvangen en uw vragen te beantwoorden.
Ouders die een peuterspeelzaal voor hun kinderen zoeken en gaan voor kwaliteit kunnen terecht bij de peuterspeelzalen Dikkie Dik, Dribbel en Nijntje in Stadshagen. De peuterspeelzalen maken deel uit van Landstede Kinderopvang en staan garant voor die kwaliteit. Deze peuterspeelzalen bieden kinderen van 2 tot 4 jaar een uitdagende omgeving met veel persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding. We bereiden de kinderen spelenderwijs voor op de grote stap naar de basisschool. Met het pedagogisch concept Reggio Emilia als uitgangspunt staat het kind centraal en krijgt het volop de gelegenheid de eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen, op de eigen, unieke manier.

Op woensdag 29 mei en donderdag 30 mei zijn belangstellenden van 08.30 tot 10.00 uur welkom om een kijkje te nemen bij de peuterspeelzalen. De pedagogisch medewerker geeft informatie over de algemene zaken en de manier van werken. Van te voren aanmelden is niet nodig. Belangstellenden zijn van harte welkom bij peuterspeelzaal Dikkie Dik aan de Ingelandhof 1 te Stadshagen, peuterspeelzaal Dribbel aan de Dijkgraafhof 2 te Stadshagen en peuterspeelzaal Nijntje aan de Buckhorstlaan 50 te Stadshagen.
Artikel delen:

Reageer