Zanggroep zoekt leden

Zwolle – Een kleinschalige zanggroep met veel aandacht voor dynamiek, techniek en beleving is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Onder leiding van dirigent Merlijn Kaper kiest het koor voor uitvoeringen met een brede focus zoals klassiek, jazz, kleinkunst en close harmony.

Door middel van zang, beleving en mimiek wil de zanggroep iets vertellen. "We zijn ambitieus in een plezierige en ontspannen sfeer. Ons doel is om een kwaliteitszanggroep te worden die in staat is om iets te brengen dat mensen raakt. We zijn een team waarbij we elkaar inspireren en stimuleren. We hechten aan aanwezigheid op de repetities. Deze zijn op donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in Cultuurhuis Domusica, Radewijnsstraat 10 te Zwolle."
Artikel delen:
Reacties 4
 1. Beste mensen,

  In het bericht is mijn mailadres jammer genoeg niet vermeld.
  Wij hebben nog geen website of naam, hopen een doorstart te maken naar het 2e seizoen met een naam en website.
  We zijn een gemengde zanggroep (met 11 leden), leeftijd speelt geen rol. We willen wel toegroeien naar 15 leden maar willen niet te groot worden. We zijn geen afsplitsing van een ander koor maar zijn dit gestart omdat we geen koor/zanggroep konden vinden welke aansluit bij onze wensen, nl een breed, gevarieerd repertoire.
  Informatie en een flyer is op te vragen via a.pauli@me.com (Anja Pauli)


  Maak melding

Reageer