Meisjes selectieteam bij Be Quick ’28

Zwolle – Het meisjesvoetbal groeit hard binnen Be Quick ’28. Een mooie en goede ontwikkeling, waar wij als club erg blij mee zijn. Dit seizoen hadden we als enige club in Zwolle een meisjesteam in de A-t/m D-categorie. 

Voor komend seizoen heeft Be Quick zelfs genoeg meisjes voor een extra team! Dit is een enorm positieve ontwikkeling binnen het meisjesvoetbal, mede omdat de club op deze manier meisjes meer en meer op hun eigen niveau kunnen laten voetballen. 
Dit extra team zal gaan uitkomen in de B-categorie en zal een selectieteam worden. Meisjes die geboren zijn in 1997, 1998, 1999 of 2000 komen hiervoor in aanmerking.

Wil jij deel uit maken van dit selectieteam?! Dan zal je hiervoor selectie moeten doen!Op maandag 3 juni om 18.30 uur is er een selectietraining. Op woensdag 5 juni om 18.30 uur is er een selectiewedstrijd. Hiervoor moet je je telefonisch of per mail aanmelden voor vrijdag 31 mei bij Frank Visser (06-38224125 of frank.visser@ziggo.nl) of Karin Tersteeg (06-23053466 of karin_tersteeg@hotmail.com). 


Be Quick verwacht van je dat je beide selectiemomenten aanwezig bent. 

Mocht je wel in aanmerking willen komen voor het selectieteam, maar onverhoopt niet kunnen? Neem dan telefonisch contact op met Frank Visser of Karin Tersteeg.
Artikel delen:

Reageer