Man wil consumpties niet betalen in café

Zwolle – In een cafe aan het Bethlehemkerkplein in Zwolle is in de nacht van woensdag op donderdag 23 mei een 26-jarige man uit Hilversum aangehouden.

De man weigerde te betalen voor de rekening van 19 glazen bier. Ook kon hij zich niet legitimeren. Uit onderzoek is gebleken dat hij al eerder voor flessentrekkerij is aangehouden elders in het land. Ook wordt hij van zwartrijden in de trein verdacht.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Van een kale kip kun je niet plukken. Opsluiten op water en brood en zakgeld inhouden met zo lang tot het terug betaald is.


  Maak melding

 2. laat die man maar werken voor de kosten, het liefst een rot klus in de cafe waar hij niet wilde betalen, en graag met een bord om met “ik werk omdat ik niet wil betalen”:P:P:P:P:P:P:P:P


  Maak melding

 3. Wie zegt dat hij die 19 bier zelf opgezopen heeft? Wie weet heeft hij wel veel vriendjes gemaakt. Dan maakt die ene niet-zo-vriend ook minder uit 😛  Maak melding

 4. Als dat zo zou zijn WFvN, dan is de beste man blijkbaar sowieso bereid om zichzelf in de nesten te werken voor een leugen. Dat maakt de slagingskans des te groter;)


  Maak melding

 5. 19 glazen bier! 😮 Dat is:

  3 tot 4 promille (ongeveer 10-13 glazen voor een vrouw, 15-19 glazen voor een man): je bent zwaar dronken, je kan je bewegingen niet langer coördineren, je zintuigen zijn volledig verdoofd.

  Je kunt ook vraagtekens zetten bij het beleid van die kroeg. Volgens mij is die uitbater in overtreding. De Drank- en Horecawet bepaalt:

  Er mag geen alcohol verkocht worden aan personen die al dronken zijn.  Maak melding

 6. Je kunt ook vraagtekens zetten bij het beleid van die kroeg. Volgens mij is die uitbater in overtreding

  😮

  zal wel van dat (water)bier op de tap hebben :D:D:D

  daarom bestel altijd een flesje (100%) bier 8)


  Maak melding

 7. Ligt er ook aan wat voor glazen het zijn natuurlijk. Als ik 19 fluitjes zou drinken ben ik niet dronken, dat zijn 4 beugelflesjes Grolsch.


  Maak melding

 8. volgens mij gaat het er niet om of hij wel of niet dronken was, maar dat hij niet wilde betalen, dat moet je zwaar straffen met hard werken


  Maak melding

Reageer