Het vernieuwde UITmagazine vers van de pers

Zwolle – Het is zover! Bij drukkerij Zalsman rolde afgelopen week het vernieuwde uitmagazine vers van de pers. Na een kleine metamorfose heeft het magazine een nieuwe uitstraling gekregen.

foto-uitmagazine_vers_van_de_pers.jpg 

Het vernieuwde UITmagazine biedt een agendaoverzicht van wat de culturele partners in Zwolle te bieden hebben. De zomerperiode is voor wat betreft het culturele uitgaansaanbod niet de meest drukke tijd van het jaar maar achter de schermen wordt er echter wel volop doorgewerkt om je vanaf begin september weer een divers en aantrekkelijk cultureel programma voor te schotelen.

Het magazine bevat naast een uitgebreide agenda ook interessante uitgaansinformatie zoals: een beschrijving over de spraakmakende verbouwing van Museum de Fundatie, de uitbreiding van Poppodium Hedon en informatie over verschillende evenementen zoals Zwolle Unlimited, Colorrun, Zwolse Halve Marathon Festival en nog heel veel meer. 


Het UITmagazine is terug te vinden op verschillende strategische punten in de stad als hotels, winkels en Toeristisch Informatiepunten. Daarnaast wordt het vernieuwde magazine ook huis aan huis verspreid in de regio rondom Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heeft het UITbureau Zwolle een doorstart gemaakt? Ik dacht dat ze er mee opgehouden waren. Of staat dit er los van???


    ⚠️ Meld

Reageer