Sponsordag Jeugdcircus Pavarini

Zwolle – Op 2 juni organiseert Jeugdcircus Pavarini een sponsordag. Je bent tussen 12.00 en 16.30 uur welkom in de gymzaal aan de Bachlaan 4 in Zwolle. 
De middag is gevuld met feestelijke activiteiten, circuskunsten en een loterij. In de middag proberen kinderen en volwassenen zo lang mogelijk te jongleren, over een koord te lopen of zo ver mogelijk te eenwieleren. Bij de loterij zijn prachtige prijzen te winnen: een Pavarini-T-shirt, een fietsbel, een clownsneus, jongleerballen, een eenwielerstandaard en zelfs een echte eenwieler! Loten zijn ter plekke te koop. Verder zal het heel gezellig worden, boordevol verrassingsacties en spelletjes. Er er zullen volop hapjes en drankjes te koop zijn.

De dag sluit af met een voorproefje van de Pavarinivoorstelling "Crisis!?!" die op 15 en 16 juni in Odeon wordt opgevoerd. 
De sponsordag is bedoeld om geld in te zamelen voor een circustent. Een deel van deze tent wordt betaald door Scania uit Zwolle, de rest van het benodigde bedrag verzamelt Jeugdcircus Pavarini zelf, onder andere met deze sponsordag.
Artikel delen:

Reageer