Stars of Holland een groot succes

Zwolle – De IJsselhallen veranderden voor de 2e keer in een reusachtige Hollandse kroeg waar je kon meezingen met de grootste Hollandse hits.

_mg_1488.jpg

Toppers als Jannes, Xander de Buisonje en Bonnie St Claire maakten hun opwachting. Met een drankje in de hand en een arm om de buurman werd in een uitverkocht huis meegezongen met alle bekende hits. 

_mg_1633.jpg

_mg_1558.jpg 

_mg_1692.jpg 

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Zo’n succes dat ik via vakantieveilingen 2 kaarten kocht voor 1 euro en later een mail kreeg dat het niet uitverkocht was en ‘omdat ik bij de hoogste bieders zat op vakantieveilingen’ ik gratis 4 extra kaarten kreeg…


  Maak melding

 2. Dat zal dan wel het marketingconcept zijn he? Bij het 90’s feest vanavond was het niet anders. Je zet iets in de markt voor 30 euro, om vervolgens alle kaarten voor een paar euro van de hand te doen (vakantieveilingen.nl). Iedereen denkt dat ‘ie een koopje heeft en wil er graag naartoe, de mensen die wel 30 euro betalen daar gelaten, dat is nog eens extra cashen. Vervolgens maak je alles (bier, toilet, kluisjes) flink duur en ga je aan het einde van de avond je winst tellen.  Maak melding

 3. Jaaaah mann. Ik heb me thuis helemaal ingedronken, pissen deed ik gewoon tussen het publiek en een kaartje van 1euro.

  Ik heb me wel vermaakt tijdens dit goedkope avondje.


  Maak melding

 4. het feest was super, alleen ontzettend jammer dat een flesje water ??4 per stuk koste.
  er waren mensen die flauw vielen door de warmte en de drukte, geef dan water gratis.
  maar voor de rest super 😀


  Maak melding

 5. Mocht het drinken weer zo duur zijn, dan zal ik en de rest in de flesjes water plassen en deze door de zaal laten vliegen, richting podium.

  Heb er zin an volgend jaar. Dit staat op mijn agenda.


  Maak melding

 6. Ja de mensen op het podium zijn inderdaad verantwoordelijk voor het drinken. Mocht ik het zien begeleid ik je graag richting uitgang.


  Maak melding

 7. @zw013,

  Een organisatie steekt zijn nek uit. organiseert een feest en investeert duizenden euro’s zonder enige garantie dat ze het terugverdienen. En bezoekers mogen kiezen of ze erheen willen of niet.

  Dan is het zoooooo makkelijk om zuur te gaan zeuren over marketingconcept, cash tellen etc. Wie weet draaien ze wel zwaar verlies, maar ze DOEN het wel. Je hoeft er toch niet toe te gaan.

  Bij deze een dikke duim omhoog voor iedereen die Zwolle op zijn manier een beetje leuker maakt :D:D:D:D:D


  Maak melding

 8. @Rutger S,

  Begrijp me niet verkeerd, ik ben helemaal niet negatief over de wijze waarop dit wordt georganiseerd. Of je betaalt veel entree en een schappelijke bierprijs of een paar euro entree en veel voor de drank. Komt uiteindelijk op het zelfde neer.


  Maak melding

 9. Jawel, richting podium. Of denk je dat Sander en Bonnie voor 5.000 euro een avondje komen zingen in Zwolle? Nee, voor dat bedrag komen ze hun nest niet eens uit.

  Als je geen feest kan organiseren, moet je het ook niet doen. Wanneer je vier euro voor een flesje water vraagt, moet je niet raar gaan staan kijken dat er volgend jaar helemaal geen bezoekers zijn of dat je een flesje met pis op je hoofd krijgt.  Maak melding

 10. ik heb er geen problemen mee dat alcohol duurder is je kunt ook plezier hebben zonder alcohol, maar waarom moet water dan zo duur zijn.
  ze zullen er heus aan moeten verdienen maar ?? 4 flesje water en ?? 3 als je wil plassen (is wel voor de hele avond maar als je niks drinkt hoef je ook niet te plassen)
  dan maar na afloop naar de mc.


  Maak melding

 11. @ Bart 2, vertel (uit eigen ervaring?)

  Wanneer je vier euro voor een flesje water vraagt, moet je niet raar gaan staan kijken …. of dat je een flesje met pis op je hoofd krijgt.

  Volgens mij sta je toch altijd wel ‘minstens’ raar te kijken.


  Maak melding

Reageer