Week van de Amateurkunst in Zwolle

Zwolle – Van zaterdag 25 mei tot en met 2 juni 2012 vindt in Zwolle de Week van Amateurkunst (WAK) plaats. De WAK is een ‘podium’ waarbij de Zwolse amateurkunst in de breedste zin van het woord in de schijnwerpers staat en zich kan laten zien aan het publiek.

wak.jpg 

De WAK is een landelijk initiatief van WAK Nederland die iedere gemeente in Nederland de mogelijkheid geeft om hierbij aan te haken. Dit jaar doen bijna 60 gemeenten mee. Voor de WAK in Zwolle heeft de gemeente Zwolle Kunst & Zo, het kunstservicepunt van Zwolle, aangewezen als coördinator van deze week. Officieel duurt de WAK tot en met zaterdag 1 juni, maar in verband met de vele amateur-kunstactiviteiten die op zondag 2 juni in Zwolle worden georganiseerd, wordt de WAK in Zwolle met een dag verlengd.

Vanaf 15 mei jl. is op de site www.kunstenzo.nl het programmaoverzicht te lezen en te downloaden, met daarin alle optredens, concerten en andere activiteiten van Zwolse amateurkunstenaars in de week van 25 mei tot en met 2 juni. Dit programmaoverzicht en algemene informatie over de WAK, als ook een terugblik van de WAK 2011 en 2012 met foto’s en videobeelden kun je vinden door op het WAK-logo te klikken, vermeld op de homepage van www.kunstenzo.nlMen wordt van harte uitgenodigd om deze week te komen kijken en te genieten van datgene wat Zwolse amateurkunstenaars te bieden hebben! 

Artikel delen:

Reageer