Bekijk nieuwbouw zwembad Windesheim

Zwolle – Met eigen ogen de nieuwbouw van zwembad Windesheim bekijken. BAM Utiliteitsbouw regio Oost en Windesheim nodigen geïnteresseerden uit dat te doen op zaterdag 1 juni a.s. tijdens de Dag van de Bouw van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis (ingang Campus 2-6). 

 

Aan de hand van een uitgezette wandelroute door, langs en in het gebouw, krijgt u een indruk van het toekomstige beweegcentrum van Windesheim. Ook is er een informatiemarkt over de bouwbranche, een stand van  de opleiding Bouwkunde en een springkussen. Parkeren is mogelijk op parkeerplaats P1 van Windesheim. En er is voldoende ruimte om uw fiets te stallen. De wandelroute op de nieuwbouw is voorzien van informatiepanelen, foto’s en zogenaamde artist impressions (grafische weergaven van het uiteindelijke resultaat). Bezoekers doorlopen een expositieachtige route met informatie over de bouw en het beweegcentrum. Er is bijvoorbeeld informatie over duurzame maatregelen, materiaalkeuzes en natuurlijk de uiteindelijke functies. Maar ook over het ontwerp van het zwembad, de opstellingen en de indeling.

Informatiemarkt en metselplein

Tijdens de Dag van de Bouw is de bouwbranche ook vertegenwoordigd met diverse organisaties op een informatiemarkt. Er staan bedrijven die het zwembad bouwen, zoals BAM Utiliteitsbouw en Hellebrekers, en bouw- en techniekopleidingen. De medewerkers vertellen over hun werkzaamheden en staan klaar om vragen te beantwoorden. 
Artikel delen:

Reageer