Successen voor masters Swol 1894

Zwolle – De laatste wedstrijd in het Zuyderzee Circuit voor de masters van Swol 1894 vond zondag plaats in Grootebroek. Daar werd na een laatste wedstrijd beslist welke zwemmers de meeste punten hadden verzameld in hun categorie om met een eretrofee naar huis te kunnen gaan. 

Een groep van 10 Swolmasters was voor de laatste wedstrijd en het buffet naar Grootebroek afgereisd. Het bleef ook inderdaad voor de meesten tot het laatste moment spannend wie in de prijzen zou vallen. Na acht circuitwedstrijden was er de volgende uitslag: Bij de dames: eerste plaatsen voor Laura Oosterbroek (25+), Nienke Nieuwenhuis (30+) en Christien Nieuwenhuis (60+). Tweede plaatsen voor: Annemarie Vuist (50+) en Bea Swijnenberg (60+). een derde plaats voor Mathilde Vink (55+). Bij de heren gingen de trofeeen naar: Eerste plaats voor Rob Berkhof (60+), tweede werd Jappie Kuiper (55+) en derde werd Kasper v.d.Berghe in categorie (40+).

Helaas konden niet alle winnende zwemmers hun trofee in ontvangst nemen, vanwege hun afwezigheid bij deze wedstrijd. Het volgend seizoen is de eerste circuitwedsttijd in Zwolle begin oktober.

Artikel delen:

Reageer