Overval op goudhandelaar in Opsporing Verzocht

Zwolle – Op maandagavond 29 april, rond 21:15 uur wordt een 50-jarige goudhandelaar bij zijn woning aan de Vincent Lubeckstraat overvallen door een onbekende man. De onbekende man bedreigt de goudhandelaar met een vuurwapen en eist geld. Het slachtoffer dat vanuit zijn woning onder andere goud in- en verkoopt, weigert echter geld te geven, waarop hij in zijn been geschoten wordt. 

Twee vermoedelijke handlangers die voor de deur staan, gaan er lopend vandoor in de richting van de Palestrinalaan. Ook de overvaller rent weg in die richting. De familie van de slachtoffers heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de veroordeling van de dader of daders. In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 mei wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze brutale overval. De overval wordt door middel van een reconstructie nagespeeld. Ook wordt de goudhandelaar geïnterviewd. Daarnaast wordt een compositietekening van de overvaller getoond. De uitzending begint dinsdagavond 28 mei om 21.30 uur op Nederland 1 en wordt op woensdag 29 mei herhaald op Nederland 2 om 21.10 uur.
 
 
Artikel delen:
Reacties 12
 1. Haha, nou ja, je weet maar nooit. Ik kende vroeger iemand die ooit zijn hand in een zaagmachine stak, omdat hij geen zin had in werken. Zo kon hij lekker op kosten van de baas thuis zitten niksen.
  Of de goudhandelaar ook zo opofferingsgezind is, betwijfel ik….


  Maak melding

 2. Deze man is …..

  =====

  Editted

  Dit is trouwens al de tweede keer dat die overvallen is, vandaar ook waarschijnlijk dat wapen.


  Maak melding

 3. Zo dat was even een ninja-edit door de admin.

  Misschien volgende keer gewoon even de politie inlichten ipv de berichten te verwijderen. Aangezien uit de reacties op te merken was dat mensen uit dat wereldje hier ook gewoon blijken te posten.


  Maak melding

 4. jaja 1 van de mooiste huizen van de buurt mensen wonen er met plezier en laat zich in zn been zn schieten zn kinderen onder schot houden en dan een ander huis willen !!! mensen zoek een leven of zet op zn minst je eigen naam eronder huichelaars …

  en voor een uitkering die er niet is ??

  en tja verboden wapen zit ??uhh nee je kapt laten schieten in je eigen huis omdat je het beter als een ander hebt ..

  en tja de politie inlichten kunnen ze in deze wijk goed ,maar naar zichzelf kijken niet !


  Maak melding

 5. Wat een reacties weer allemaal!
  Net of je je even voor de lol in je been laat schieten, je kinderen een trauma aandoet
  Omdat ze een pistool op het hoofd word gezet
  Omdat je het leuk vind om opnieuw te moeten leren lopen.
  Jaa dit zet je gewoon ff in scene!
  niks anders te doen dan mensen zwart praten, zoek een leven!!


  Maak melding

Reageer