Ondernemers aan de slag bij HanZup

Zwolle – HanZup is een culturele en professionele co-creatie sessie voor en met creatieve ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven, het kunstonderwijs en uit culturele organisaties. Een follow-up van de stopgezette activiteiten van KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle). Het is een eenmalig experiment. Als het bevalt zal het voortgezet worden. De HanZup van 14 juni is de eerste van een reeks. 

Voor elke HanZup neemt een nieuwe groep belanghebbenden onder leiding van een woordvoerder, de verantwoordelijkheid. Gezamenlijk stellen ze de werkopdracht vast. De groep zorgt voor de communicatie en de organisatie. Ook zorgt ze voor een gastlocatie. HanZup heeft geen eigen budget en verdient niets aan de sessies. Van de deelnemers kan in de toekomst een kleine bijdrage gevraagd worden voor directe onkosten. Aan een HanZup doen ongeveer 20 tot 40 deelnemers mee. Het resultaat van een sessie is een inventarisatie van de gegenereerde culturele en commerciële ideeën. Daarna volgt een afspraakronde voor potentiele samenwerkingsprojecten of opdrachten. Tot slot van de sessie worden een nieuwe werkopdracht, een nieuwe woordvoerder en een nieuwe datum gekozen. HanZup, nummer 1 vindt plaats op vrijdag 14 juni, van 14.00 – 16.00 u De woordvoerder voor 14 juni is Paul van der Ham, van iGlow Media. 

Ondernemers & creatieve professionals samen aan de slag. 

Drie organisaties presenteren een creatieve uitdaging aan de groep. Aan de creatieve professionals de taak om hier, samen met de ondernemer, in een kleine groep een goede, passende oplossing voor te vinden. 
Uitdagingen 14 juni (concept) – Provincie Overijssel: Hoe betrek je inwoners bij het verbeteren van de leefomgeving? (pilot: openbaar vervoer) – Colard Sjerps en partners: Hoe zetten we een webshop op voor duurzame autoproducten? – Verrassing? Iets met techniek en creativiteit.
 
Wat levert het ondernemers en creatieve professionals op? – snelkookpan aan ideeën en contacten – betrokkenheid bij nieuwe projecten – versnellen innovatie – groei van de creatieve industrie 
Met het plan voor HanZup geeft stichting KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle) het stokje door aan de belanghebbenden in de creatieve sector zelf.
Aanmelden of meer informatie? Mail naar annika@iglowmedia.nl of bel naar 038 454 95 96.
Artikel delen:

Reageer