Voorinschrijving Jaarboek PEC Zwolle

Zwolle – Vanaf midden juni het officiële jaarboek van PEC Zwolle in de schappen. In dit boek wordt aan de hand van (exclusief)  fotomateriaal, wedstrijdverslagen, quotes, statistieken en nieuwsberichten teruggeblikt op het prachtige Eredivisieseizoen dat PEC Zwolle heeft gedraaid. 

pec_jaarboek.jpg 

Zo is er uitgebreide aandacht voor de wedstrijden in de competitie en het bekeravontuur, waarin PEC Zwolle tot de halve finale reikte. Ook staat het jaarboek stil bij het vertrek van succestrainer Art Langeler en zijn assistent Jaap Stam, de presentatie van de hoofdtrainer voor volgend seizoen Ron Jans en de stage die Champions League-winnaar Finidi George in de Hanzestad liep. Het officiële jaarboek van PEC Zwolle verschijnt in twee edities. Een reguliere versie voor € 24,95 en een premium variant met luxe box en wedstrijdbeelden op dvd voor € 39,95. De premium variant is slechts in beperkte oplage beschikbaar waarbij geldt OP = OP. Wil je verzekerd zijn van een exemplaar? Maak dan gebruik van de voorinschrijving. Stuur een mail naar info@peczwolle.nl, met als onderwerp jaarboek, waarin je de volgende gegevens vermeldt: naam, adres, e-mail, telefoonnummer en of je een reguliere of premium versie van het boek wenst.

Het boek is vanaf midden juni af te halen en te betalen in de PEC Zwolle Fanshop. Mensen die zich hebben ingeschreven, ontvangen hierover te zijner tijd een e-mail.

Door de grote hoeveelheid aan voorinschrijvingen, is het niet mogelijk om individuele vragen te beantwoorden. Voor 12 juni ontvang je een e-mail met daarin de benodigde informatie.

Artikel delen:

Reageer