Promotie karavaan volgt PEC Zwolle

Zwolle – Na een koud voorjaar staat de zomer voor de deur. De temperatuur stijgt en supporters, spelers, personeel en andere betrokkenen slaan hun vleugels uit: supporters gaan op vakantie en de selectie speelt diverse oefenwedstrijden in de regio. PEC Zwolle reist graag mee en start daarom met ‘PEC Zwolle on Tour’.

In de vakantieperiode is de Zwolse club veelvuldig in de regio te zien, bijvoorbeeld bij oefenwedstrijden die het eerste elftal speelt en op regionale evenementen. Dit jaar gaat voor het eerst een ‘rijdende karavaan’ mee op reis, met leuke activiteiten en PEC Zwolle-fanartikelen. PEC Zwolle on Tour wordt afgetrapt tijdens Zwolle Unlimited op vrijdag 31 mei 2013.

Zwolle Unlimited

PEC Zwolle on Tour is vrijdag 31 mei van 16.00 uur tot 20.00 uur te vinden op het Grote Kerkplein in de binnenstad van Zwolle op het evenement Zwolle Unlimited; vier dagen vol festivals, theater, muziek en sport. De Zwolse club organiseert deze dag onder meer een ‘straatvoetbalclinic’ met Mister PEC Zwolle Albert van der Haar (16.00 – 18.00 uur), waar kinderen tot twaalf jaar gratis aan mee kunnen doen, een PEC Zwolle United G-voetbalwedstrijd (18.00 – 18.30 uur) en er vindt een gratis wedstrijd plaats wie het hardste schot van Zwolle in de benen heeft (18.30 – 20.00). Inzet daarbij is het nieuwe thuisshirt van PEC Zwolle, seizoen 2013-2014, gesigneerd door de selectie en technische staf. Verder is er een speciale PEC Zwolle-kraam waar belangstellenden seizoenkaarten kunnen aanvragen, kaarten voor de afscheidswedstrijd van Arne Slot kunnen kopen en fanartikelen kunnen aanschaffen.

De rijdende karavaan is ook aanwezig bij de eerste training in het IJsseldelta stadion op donderdag 20 juni. Daarnaast komt er een leuke PEC Zwolle on Tour-actie via social media. Meer informatie hierover volgt binnenkort op de website www.peczwolle.nl. PEC Zwolle on Tour eindigt uiteindelijk op de Open Dag op 27 juli 2013.

Artikel delen:

Reageer