Werkzaamheden N35 tussen Zwolle en Heino

Zwolle – Rijkswaterstaat voert in de weekenden van 14 tot en met 17 juni en van 21 juni tot en met 24 juni onderhoudswerkzaamheden uit aan de N35 tussen Zwolle en Heino. De hoofdrijbaan wordt tussen de kruisingen N35/Koelmanstraat en N35/Dalfseweg afgesloten. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd. 

De N35 wordt tussen Zwolle en Heino afgesloten tijdens de volgende periode: van vrijdagavond 14 juni 22.00 uur tot maandagochtend 17 juni 05.00 uur, en van vrijdagavond 21 juni 22.00 uur tot maandagochtend 24 juni 05.00 uur. De omleidingsroutes worden met gele borden ter plaatse aangegeven. Op de kruispunten waar de afsluitingen beginnen en eindigen wordt het verkeer geregeld met verkeersregelaars.

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. 

De werkzaamheden bestaan vooral uit asfalteringswerkzaamheden. Verder worden bermverhardingen hersteld. Geleiderails, onderdelen op de brug over het Overijssels kanaal en diverse duikers onder de N35 worden gerepareerd. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden op een ander moment worden uitgevoerd.
Artikel delen:

Reageer