HTC organiseert Open Dag G-voetbal

Zwolle – Komende zaterdag 1 juni 2013 viert sv HTC met het G-team dat ze nu anderhalve competitie hebben meegedaan. Er wordt bij de vereniging een Open Dag G-voetbal georganiseerd.

"We zijn aardig gegroeid in spelersaantal deze periode en hopen dat we nog door kunnen groeien naar een extra team. Dan is het echter wel noodzakelijk dat we extra vrijwilligers werven om ons te helpen met de begeleiding. Ook kunnen we nog wel wat geld gebruiken om onze vervoerskosten te betalen, kleding en nieuw materiaal aan te schaffen. Daarom maken we er zaterdag een feestje van!" Namens de gemeente Zwolle heeft HTC een subsidie ontvangen die het mogelijk maakt een en ander te organiseren. PEC Zwolle heeft daarbij ook materialen toegezegd en de supportersclub van sv HTC heeft ook haar bijdrage toegezegd. Vanaf 09.00 uur verwacht HTC alle spelers van het eigen G-team aanwezig op de club. Ze zullen dan een paar opblaasbare veldjes en een aantal normale voetbalveldjes en andere voetbalactiviteiten klaarzetten om later op te voetballen.

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur zijn alle geïnteresseerden jong en oud, familieleden, groepsgenoten, begeleiders, brusjes (broers en zussen), spelers van sv HTC en andere leden van de club, buurtgenoten en andere betrokkenen van de spelers welkom, net als mensen die wel eens willen kijken hoe het er aan toe gaat bij sv HTC. Wellicht als toekomstig speler, wellicht als trainer voor de trainingsavonden, begeleider voor tijdens de wedstrijden of in een andere functie. 

Met iedereen die het wil zal dan een 4 tegen 4 toernooi spelen met individuele winnaar. Je speelt dus altijd met anderen en uiteindelijk is er 1 winnaar. Tijdens de dag kan je lootjes kopen en om 12.00 uur besluit HTC de activiteit met de huldiging van de winnaar van het voetbal en van de lootjes verkoop. Wees welkom op sportpark de Pelikaan aan de Brinkhoekweg in Zwolle, zaterdag 1 juni vanaf 10.00 uur. 
Voor meer informatie over ons team, bezoek de website van sv HTC (www.svhtc.nl)
Artikel delen:

Reageer