Overvaller Zwolse goudhandelaar gezocht

Zwolle – Op maandagavond 29 april, rond 21:15 uur wordt een 50-jarige goudhandelaar bij zijn woning aan de Vincent Lubeckstraat overvallen door een onbekende man. De overvaller bedreigt de goudhandelaar met een vuurwapen en eist geld. Het slachtoffer weigert echter geld te geven, waarop hij in zijn been geschoten wordt. 
 
https://youtu.be/Ac5FSU2u66I 

Ook zijn twee dochters van 5 en 8 jaar worden door de man met het vuurwapen bedreigd.Twee vermoedelijke handlangers die voor de deur staan, gaan er lopend vandoor in de richting van de Palestrinalaan. Ook de overvaller rent later weg in die richting. Bel gratis 0800-6070 als u denkt te weten wie deze brutale overvaller is of als u iets gezien heeft wat met deze overval te maken kan hebben. De familie van de slachtoffers heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de veroordeling van de dader of daders.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hopelijk worden ze snel gepakt. Dat mag en kan toch niet gebeuren! Triest is het! Laat mensen wonen met hun kinderen en laat geweld ver daar buiten!    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.