FC Twente wil Youness Mokhtar

Zwolle – FC Twente heeft de pijlen gericht op PEC Zwolle aanvaller Youness Mokhtar. De 21-jarige aanvaller moet in Enschede de opvolger worden van Nacer Chadli.

youness_mokhtar_2.jpg

De voorhoedespeler beschikt nog over een contract tot medio 2015 in Zwolle. Zwolle is niet van plan hem zomaar te laten vertrekken. Mokhtar is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV, waar hij in 2000 begon. Daar ondertekende hij destijds een contract voor vier jaar. In het seizoen 2011/2012 kwam hij op huurbasis uit voor FC Eindhoven. Afgelopen zomer slaagde Zwolle erin om hem definitief vast te leggen.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Niks is definitief in de voetbalwereld. Als FC tukkerland echt zoveel interesse heeft mogen ze ook wel met een forse zal geld komen. Het complete bedrag wat zij aan mediageld hebben gekregen lijkt mij wel een mooie deal…


  Maak melding

 2. Minder weekje voor de PEC-Zwolle supporters.

  De absurde verdeling van de mediagelden waardoor PEC Zwolle dat als 11de in de Eredivisie is geeindigd slechts ?? 40.000,- meer ontvangt dan promovendus Go Ahead Eagles dat na het faillissement van AGOVV Apeldoorn en SC Veendam als 7de is geeindigd in de Jupiler League.

  FC Twente wil Younnes Mokthar oppikken als vervanger van Chadli.

  Het is duidelijk geworden dat huurlingen Wiljan Pluim en Denni Avdic niet terug keren.

  Darryl Lachman gaat niet op het aanbod van PEC Zwolle om zijn contract te verlengen en heeft aangegeven te willen vertrekken.

  De oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund II of VFL Wolfsburg II is verdwenen uit de voorbereiding.

  Maar goed het is…

  Gelukkig is er ook het positieve nieuws dat PEC Zwolle huurling Mateusz Klich waarschijnlijk definitief overneemt van VFL Wolfsburg.  Maak melding

 3. Dat Lachman graag weg wil, was de hele tweede seizoenshelft al te zien. Hij was zo goed de afgelopen jaren, maar hij heeft het blijkbaar te hoog in zijn bol gekregen. Broerse was zijn meerdere de hele tweede seizoenshelft. Graag nu direct verkopen, voordat hij weer een seizoen ongemotiveerd op het veld staat.


  Maak melding

 4. Tja, wat jammer allemaal! Ik hoor nog niets over de door mij gewenste verkopen van Gravenbeek, Benson en Narsingh. Pluim, zou heel jammer zijn, evenals Mokhtar en toch ook Lachman (al vond ik hem de laatste wedstrijden veel minder spelen).


  Maak melding

Reageer