Figureer in clip Matsoe Matsoe en Bibi

Zwolle – Aanstaande vrijdag wordt de videoclip van het nieuwe nummer van Matsoe Matsoe en Bibi Breijman opgenomen in Danscafé Timeless in Zwolle. Voor deze videoclip worden nog figuranten gezocht.

 

Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias Matsoe Matsoe en Bibi Breijman. Na het succes van de OH Oh series hebben beide Hagenezen niet stil gezeten. Zo werd Bibi 3e tijdens de nationale IQ test 2012 en verscheen ze in “Echte meisjes op zoek naar zichzelf. Joey is momenteel te zien in de nieuwste RTL hitserie “Jokertjes Jawoord”.

Daarnaast heeft Joey als DJ Matsoe Matsoe al diverse nationale en internationale optredens achter de rug en verrast Bibi menig professional met haar vocale kwaliteiten. Ze treden ook samen op en dan kan een single natuurlijk niet lang uitblijven. De release hiervan zal plaatsvinden in juni en de videoshoot is aanstaande vrijdag. Locatie: Danscafé Timeless, Voorstraat 13-15 Zwolle.

 

Vrijdag vindt er een zogenaamde #TimelessXL plaats waar naar schatting vanaf 13.00 u zo’n 1000 studenten op af komen. Joey en Bibi zullen hier een optreden verzorgen en voorafgaand en tijdens het optreden en de set van Joey wordt door Eyeworks de videoclip opgenomen.

Heb jij het in je om te shinen in je allermooiste cluboutfit en wil je figureren in deze clip? Mail dan info@stappeninzwolle.nl of reageer via de Facebook van Timeless. Er zijn ongeveer 200 figuranten nodig.  Er staat geen vergoeding tegenover het figureren in de clip. De opnames beginnen ’s ochtends en duren in ieder geval tot 13.00uur. Daarna gaat Timeless open voor het algehele publiek en begint de #TimelessXL. Tijdens het optreden later die middag worden er ook nog opnames gemaakt. Minimum leeftijd deelname en toegang tot de #TimelessXL is 16 jaar.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. De jongen zal het niet ver schoppen in zijn leven. Maar na 3 jaar betaald feesten en beesten is het nu tijd om te cashen, en dat doet hij goed.


  ⚠️ Meld

 2. 200 figuranten, voor lul staan tussen een paar mafkezen en geen vergoeding… Vraag me af of je dat aantal in Zwolle ?berhaupt kan halen, uitgaande van het bedenkelijke niveau dat je daarvoor moet hebben. Sla de gemiddelde Zwollenaar toch iets hoger aan. 😉


  ⚠️ Meld

 3. v/a 16 jaar 😉

  leuke stunt moeten er van de vrijdag markt , olde mensjes heen gaan
  volgens mij moeten kinderen op vrijdag morgen naar school zo wie zo 😉


  ⚠️ Meld

Reageer