Horeca Voetbaltoernooi Zwolle

Zwolle – Zondag 9 juni wordt op de velden van HTC op sportpark de Pelikaan aan de Brinkhoekweg weer het jaarlijkse horeca voetbaltoernooi gehouden. Daarvoor hebben twintig Zwolse horecabedrijven teams samengesteld bestaande uit personeelsleden, (vaste)klanten, vrienden en familieleden van de uitbaters. 

De organisatoren verwachten dat, net als in voorgaande jaren, ook veel publiek op de wedstrijden zal afkomen. “Het moet een echte familiedag worden” aldus Roy Fernandez en Hans Langenkamp. Er komen binnen de lijnen totaal 250 mensen in actie. De animo voor deelname aan het toernooi is zo groot dat er nog steeds wordt gewerkt met een wachtlijst, die is noodzakelijk omdat op de velden van gastheer HTC slechts ruimte is voor een toernooi met maximaal 20 deelnemende teams.

Dit jaar konden de volgende horeca bedrijven wel geplaatst worden: Café Het Plein, Grand Café Public, de Pierik, de Hete Brij, de Kleine, ’t Swolsch Café, de Vrolijkheid, de Belgische Keizer, ’t Kroegje, de Casteleyn, Stapp’s Inn, de Joffer, Bosch, de Pul, Het Vliegend Paard, de Twee Heeren, eetcafé Hawaii en restaurant de Peppermill. En verder twee nieuwkomers, de ploegen van het Beugeltje en café Sam. 

Er wordt vanaf 11.00 uur gespeld in 4 poules van 5 teams, daarna volgen vanaf 14.45 uur de kwartfinales en om 16.15 uur de halve finales. Tenslotte is er om 16.45 uur de finale van het Zwolsch Horeca Voetbaltoernooi.
Artikel delen:

Reageer