Informatieavonden zonne-energie drukbezocht

Zwolle – Woensdagavond 29 mei waren er stoelen tekort in de zaal in Dieze-Oost. De informatie-avond over de zonne-energie actie was een succes. De grote opkomst houdt de belofte in van een zeer succesvolle actie.
Enkele Zwollenaren hebben, net als vorig jaar, het initiatief genomen om een zonne-energie actie te starten. Particulieren en bedrijven kunnen met deze actie tegen aantrekkelijke prijzen een PV-systeem (zonnepanelen) aanschaffen. Door gezamenlijk in te kopen zijn interessante kortingen bedongen. Ook het installeren van de systemen is collectief geregeld, waardoor nog meer voordeel wordt behaald. Voor iedereen interessant, ook omdat je niets meer zelf hoeft uit te zoeken.

Ook de eerste informatie-avond in SIO in Zwolle-Zuid kende een volle zaal. Er is veel belangstelling omdat de prijzen van de systemen ondertussen al zó laag zijn geworden, dat ze ook zonder subsidie rendabel zijn. Er volgen nog twee avonden: op 4 juni in De Enk in Assendorp en op 13 juni bij Travers in Holtenbroek.
U kunt zich nog aanmelden via de site www.hanzezon.nl Doe het snel, want de sluitingsdatum is 30 juni.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer