Open Huis bij Kinderdagverblijf Nooterhof Zwolle

Zwolle – Ouders die een veilige, warme en professionele kinderopvang voor hun kind zoeken, doen er goed aan zich te verdiepen in de mogelijkheden. Om hen de gelegenheid te geven te zien hoe het er aan toe gaat op een gewone dag, houdt Kinderdagverblijf Nooterhof in Zwolle Open Huis. Op woensdag 5 juni kunnen belangstellenden van 9.00 tot 11.00 uur terecht bij Kinderdagverblijf Nooterhof in Zwolle aan de Goertjesweg 1. Leidinggevende en pedagogisch medewerksters staan klaar om alles toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Ouders die kinderopvang voor hun kinderen zoeken, gaan voor kwaliteit. Kinderdagverblijf Nooterhof in Zwolle maakt deel uit van Landstede Kinderopvang, en staat garant voor die kwaliteit. De professionele pedagogisch medewerkers werken met enthousiasme en passie en zorgen voor een veilige, warme omgeving waar de kinderen liefdevol worden opgevangen. Met het pedagogisch concept Reggio Emilia als uitgangspunt staat het kind centraal en krijgt het volop de gelegenheid de eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen, op de eigen, unieke manier. Natuurbeleving en sport en bewegen maken deel uit van de dagelijkse activiteiten. Voor de kinderen vanaf 3 jaar hebben we een peutergroep. De kinderen in deze groep krijgen speciaal op deze leeftijd gerichte activiteiten aangeboden en worden spelenderwijs voorbereid op de grote stap naar de basisschool.


Op woensdag 5 juni zijn belangstellenden van 9.00 tot 11.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen. Wij geven informatie over de algemene zaken en manier van werken en natuurlijk krijgt u een rondleiding op onze locatie. Van te voren aanmelden is niet nodig. Belangstellenden zijn van harte welkom bij kinderdagverblijf Nooterhof aan de Goertjesweg 1 te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer