Van kralen tot juwelen en van ring tot oorbel

Zwolle – In het weekend van 8 en 9 juni vindt bij IJsselhallen Zwolle de sieradenbeurs plaats. Diverse standhouders laten een grote diversiteit aan sieraden, kralen en materialen zien aan de bezoekers. Daarnaast kunnen er diverse workshops gevolgd worden.

ijsselhallen_logo.jpg 

De sieradenbeurs is een leuke dag uit voor iedereen die van sieraden houdt. Bezoekers vinden hier sieraden die gemaakt zijn van glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal of Swarovski kristal. Bezoekers kunnen echter ook zelf sieraden maken, want er zijn onder andere diverse kralen te koop en er worden verschillende workshops gegeven.


Meer informatie en tickets De beurs is zaterdag 8 juni geopend van 12.00 tot 17.30 en zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Volwassen betalen € 5,00 en 65-plussers betalen € 3,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie over de Sieradenbeurs op www.sieradenbeurs.nl. Gelijktijdig met de sieradenbeurs vindt ook de Paraview Spirituele beurs plaats.

Artikel delen:

Reageer