Mateusz Klich behouden voor PEC Zwolle

Zwolle – Mateusz Klich blijft ook het komend seizoen voor PEC Zwolle voetballen. De aanwinst en huurling van Vfl Wolfsburg was de afgelopen maanden een van de smaakmakers bij de Zwollenaren.

mateusz_klich.jpg 

Denni Avdic heeft daarentegen zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle gespeeld. De "spits van de buitencategorie" keert niet terug bij PEC Zwolle. Avdic werd dit seizoen gehuurd van Werder Bremen. De nieuwe trainer Ron Jans gaat op zoek naar een nieuwe spits voor zijn elftal.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. @John de Zwolf

  Ik hoop nu ook een keer op een echte bevestiging vd roddels met een goede bron. De kop van het nieuwsbericht gaf hoop, maar zegt nog weinig.

  Hoop dat Zwolle Klich kan kopen btw!


  Maak melding

 2. Jack Tuyp lijkt mij een prima optie om de spitspositie het komende seizoen te betwisten met een écht scorende spits.
  Hij is transfervrij, dus hoeft niet zo gek veel te kosten.
  Volgens mij is het een nuchtere jongen die zijn kwaliteiten en zijn eigen beperkingen kent.


  Maak melding

 3. Mateusz Klich is sowieso een klasbak. Blij dat ie bij PEC blijft. Vele scouts in binnen- en buitenland doen gelukkig hun werk niet goed. Volgende stap voor hem: Nederlandse Top Drie minimaal.


  Maak melding

 4. WLZ lijkt gelijk te hebben:

  Waar de kans zeer klein is dat de huurlingen Wiljan Pluim (Roda JC) en Denny Avdic (Werder Bremen) na de zomer terugkeren naar PEC Zwolle, heeft de club wél goede hoop dat VfL Wolfsburg-huurling Mateusz Klich (foto) nog een seizoen in de hoofdstad van Overijssel speelt.

  ‘De perspectieven zijn positief’, zegt trainer Ron Jans, die deze week aan zijn klus bij PEC begon. ‘Als Wolfsburg ja zegt, hebben we het middenveld voor elkaar, doordat we Kamohelo Mokotjo en Stef Nijland al eerder hebben vastgelegd. Klich heeft het heel goed gedaan en wil graag bij ons blijven.’

  ‘Ook verdedigend hebben we het zo goed als rond, dus zijn we nu nog actief op zoek naar een spits’, legt Jans uit. ‘We hebben daarbij geen haast. Iedereen is nu op vakantie, dus alles ligt vrijwel stil. Toch ben ik de afgelopen tijd veel bij PEC geweest. Ik heb het team goed kunnen analyseren en de mensen in de club leren kennen.’  Maak melding

Reageer