Promotie voor Edon naar Derde Klasse

Zwolle – Door middel van een alleszins overtuigende 1-3 zege in de nacompetitie heeft de houten palen club Edon promotie weten te bewerkstelligen naar de derde klasse! Een mooie prestatie, temeer omdat doorgaans gerenommeerde en gerespecteerde clubs als ZAC en CSV daarmee voorbijgestreefd zijn. 

De Edonners, die aan een punt genoeg hadden om zulks te realiseren lieten van meet af aan zien dat er over het resultaat door de thuisclub, het altijd lastige DVV uit Duiven geen illusies gemaakt hoefden te worden. Na 8 minuten stond de 0-1 al op het scorebord. Vlak na rust wist Jeffrey de Nooijer de 0-2 te noteren. Nog geen 3 minuten later bracht de thuisclub de 1-2 aan, maar met de wetenschap dat een enkel punt voldoende zou zijn kon Edon rustig achterover leunen. Spits de Nooijer liet met nog ongeveer een half uur te spelen de 1-3 aantekenen en het massaal meegereisde legioen nam alvast een dankbaar voorschotje op de naderende promotie. Voorwaar geen misselijke prestatie van de kleine houtenpalen club die in navolging van de terechte kampioen HFC Storica mee promoveert naar de derde klasse! De spelers, technische staf, supporters, bestuur en sponsoren vierden uiteraard deze mijlpaal in de historie nog lang en tot in de kleine uurtjes!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Gefeliciteerd. Hoop dat ze dit kunnen vast houden volgend seizoen. Is al bekend wie volgend jaar de trainer van het het 1e zal zijn. Begreep dat Maikel Hondebrink weg gaat.


    ⚠️ Meld

Reageer