Zonnige start Boekenmarkt

Zwolle – Het was zondagmorgen al vroeg druk in het centrum van Zwolle met verzamelaars op de 23e editie van de Boekenmarkt. Het is prachtig weer en er verder is er nog van alles te doen in de stad als bijvoorbeeld Zwolle Unlimited of het Wijnfestival.

2_juni_2013-33.jpg

Boeken, boeken en nog eens boeken. Tot zondag 17.00 uur staat de binnenstad van Zwolle er vol mee. Verzamelaars, sneupers en lezers kunnen genieten van een enorme hoeveelheid mooie, dure, goedkope, maar vooral tweedehands boeken. De jaarlijkse boekenmarkt is onderdeel van Zwolle Unlimited, een bruisend weekend met verhalen, gedichten en (straat)theater in het eerste weekend van juni. Het fysieke boek blijft voorlopig onverminderd populair. De fanatieke verzamelaars waren er zondagmorgen het vroegst bij om een gezocht exemplaar te "scoren". Met een lint van 170 kramen, opgesteld van de Diezerstraat tot het Rodetorenplein, snijdt de boekenmarkt dwars door de binnenstad. Naast boeken vindt men er prenten, oude folders, tijdschriften, foto’s, schoolplaten enz., eigenlijk alles wat gedrukt is. Voor de bibliotheek in de Diezerstraat is een verkoop van afgeschreven boeken.

  2_juni_2013-17.jpg

2_juni_2013-35.jpg

2_juni_2013-12.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

2_juni_2013-8.jpg
 
2_juni_2013-25.jpg 
Artikel delen:
Reacties 4
  1. Dit bericht stond al voor het middaguur online als ik het goed heb. Toen moest al het andere op deze dag nog beginnen, maar gisteren is inderdaad al veel te zien geweest op deze plaats. Buiten dat, WLZ moet niets maar doet verrassend veel!!


    ⚠️ Meld

Reageer