Voetbal Vrouwen Zwolle start Girls Academy

Zwolle – Voetbal Vrouwen Zwolle start met ingang van het nieuwe seizoen de Girls Academy. De Girls Academy richt zich op meisjes‑ en vrouwenvoetbal op het hoogste niveau.

Voetbal Vrouwen Zwolle is het samenwerkingsverband voor meisjes‑ en vrouwenvoetbal van Zwolsche Boys en ZAC. Met ingang van het nieuwe voetbal seizoen gaat het samenwerkingsverband verder onder VVZ. Wat staat voor Voetbal Vrouwen Zwolle. Binnen VVZ staat meisjesvoetbal centraal en biedt voetbal aan voor alle niveaus. Er wordt gewerkt met een speciaal op meisjes en vrouwen gericht trainingsmodel.

De Girls Academy is speciaal voor meisjes en vrouwen die op hoog niveau willen en kunnen voetballen. De Academy voorziet in intensievere trainingen en extra begeleiding. Hoofdopleidingen van VVZ en de Girls Academy is Chris Ipenburg. Chris Ipenburg is een zeer ervaren trainer in meisjes en vrouwenvoetbal. Afgelopen seizoen trainde hij een vrouwenteam bij Victoria Boys te Apeldoorn. Daarvoor trainde hij 10 jaar selectie elftallen in alle leeftijdscategorieën. In 2010 trainde hij vrouwen collegeteams in de Verenigde Staten. 

Wil je voetballen bij VVZ of ben je geïnteresseerd in de VVZ Girls Academy? Kom dan naar de inlooptrainingen. Elke maandag in juni van 18:00 – 19:00 uur worden deze gehouden op het Jo van Marle sportpark, Landsheerlaan 42 te Zwolle‑Zuid. Voor komend seizoen is nog plaats voor meisjes uit 2001 t/m 2005. Voor het A‑team zijn wij nog op zoek naar vrouwen uit 1995 en 1996. Mocht je niet in deze categorie vallen, maar toch graag willen voetballen neem dan ook gerust contact op met onderstaand emailadres. 

Heb je vragen of wil je informatie? Stuur dan een e-mail naar: info@voetbalvrouwenzwolle.nl

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer