Uitje ouderen naar ‘Jon en de jongens’

Zwolle – Op 6 juni a.s. komen Jon van Eerd en Lone van Roosendaal naar Odeon de Spiegel voor de komische voorstelling ‘Jon en de jongens’. Voor iedere 70-plusser die niet alleen naar het theater kan (of wil), is er nu de unieke mogelijkheid om deze voorstelling samen met een vrijwilliger te bezoeken. Kosten slechts € 17,50 p.p. inclusief vervoer. Deze theateravond is een gezamenlijk initiatief van De Zilveren Ladder, Vier het Leven, Odeon De Spiegel Theaters en Driezorg.

 

Met deze voorstelling viert Jon dat hij 25 jaar in het vak zit! Samen met Lone van Roosendaal neemt hij u in deze voorstelling mee in een muzikale carrousel. Bij elk rondje valt iets nieuws te beleven. Gelardeerd met hilarische anekdotes en pikante kijkjes in de keuken van de showbizz, reizen we door een wereld van komische nummers, integere chansons, bekende evergreens en hysterische medleys. De vriendschap en het gedeelde vakmanschap tussen Jon en Lone heeft geleid tot deze voorstelling, waarin ze herinneringen ophalen. De voorstelling staat garant voor een avond topvermaak, waarbij bewezen zal worden dat de bulderlach en de ontroerde traan dicht bij elkaar liggen.

Kosten, vervoer en aanmelden 
De kosten voor deze avond bedragen slechts € 17,50 p.p. Dit is inclusief vervoer en ontvangst in de Zilveren Lounge in het theater.

 

V.w.b. vervoer is er keuze uit twee mogelijkheden: wanneer u met de Zilveren Ladder meegaat is busvervoer geregeld. U kunt daarbij opstappen op de volgende locaties en tijdstippen: woonzorgcentrum Fermate (18.45 uur), woonzorgcentrum Havezate (18.55 uur) of woonzorgcentrum Rivierenhof (19.05 uur). Indien u zich aanmeldt via Vier het Leven, wordt u van huis opgehaald door één van de vrijwilligers en na afloop weer veilig thuisgebracht.

Aanmelden voor deze unieke theatertrip voor 70+, kan via woonzorgcentrum Fermate, tel. (038) 468 66 40 of via Vier het Leven, tel (035) 524 51 56 (tussen 9.00 en 12.00 uur) of reserveringen@4hetleven.nl. Zie voor meer informatie ook www.4hetleven.nl.

Artikel delen:

Reageer