Bezoek nieuwbouw Isala tijdens Sneakpreview

Zwolle – Op zaterdag 6 juli opent Isala een dag de deuren van het nieuwe ziekenhuis. Inwoners van Zwolle en omgeving zijn dan welkom om alvast de nieuwbouw van binnen te komen bekijken. Isala is trots om het publiek ook alvast het nieuwe ziekenhuis te kunnen laten zien. Voor deze publieksopening (Sneakpreview) stelt Isala 5.000 toegangskaarten beschikbaar.

Geïnteresseerden die op deze dag een kijkje willen komen nemen, kunnen vanaf maandag 3 juni een toegangskaart aanvragen, bij voorkeur via internet op www.isala.nl/sneakpreview. Het is ook mogelijk telefonisch een toegangskaart te reserveren op (038) 453 26 60, op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen het ziekenhuis alleen bezichtigen mét een toegangskaart en kunnen zich met meerdere personen opgeven, maximaal met 5 personen per e-mailadres.

 

Om zoveel mogelijk bezoekers de gelegenheid te geven het nieuwe ziekenhuis te kunnen bekijken, is het programma voor de Sneakpreview opgesplitst in tijdsblokken. Bezoekers kunnen zich voor één van de tijdsblokken opgeven. Isala verzoekt geïnteresseerden tijdig een toegangskaart aan te vragen, ze verwacht veel belangstelling voor de Sneakpreview. Meer informatie: www.isala.nl/sneakpreview

Na een speciaal ontvangst in de centrale hal leidt de wandelroute langs een verpleegafdeling, de afdeling Radiologie en Isala Spoed. Op de wandelroute geven artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers uitleg over het nieuwe ziekenhuis, onder meer over het digitaal aanmelden bij de aanmeldzuil. Ook vertellen zij over de bijzondere architectuur van het gebouw en de nieuwste onderzoeksapparatuur. Het is ook mogelijk een ambulance van binnen te bekijken. De route eindigt in een binnentuin.

Fietsen kunnen geparkeerd worden in de fietsenstalling bij de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis aan de Dokter van Heesweg 2 in Zwolle. Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun auto parkeren op het betaald parkeerterrein van PEC Zwolle, aan het Stadionplein 1. De parkeerkosten zijn het eerste uur gratis, het tweede uur 1 euro per uur, het derde uur en meer 1,50 euro per uur. Mensen kunnen de looproute volgen via de bordjes die naar de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis leiden.

Dat de patiënt kan vertrouwen op de beste specialisten vindt Isala eigenlijk vanzelfsprekend. Voor de medische zorg op het allerhoogste niveau beschikt Isala over een nieuw, geavanceerd en toegankelijk ziekenhuis. Daar biedt Isala zorg op regionaal en nationaal niveau. Toch praat Isala liever over de andere kant van zorg. De kant van hoe de patiënt Isala beleeft.

Isala speelt een grote rol in het leven van de patiënt en van de mensen om hem heen. Soms op de mooiste en soms ook op de minder mooie momenten. Daarom vindt Isala openheid en dialoog zo belangrijk. Dus houdt Isala rekening met behoeften en onzekerheden van de patiënt. En legt Isala duidelijk uit wat de behandeling voor de patiënt inhoudt. Of wat de herstelperiode van de patiënt vraagt. Luisteren, tijd nemen, troost bieden. Het gaat erom dat de patiënt niet alleen weet maar ook vóelt dat het goed zit. Dat de patiënt zich gezien voelt in een ziekenhuis dat meeleeft. De afgelopen jaren heeft Isala volop gebouwd aan het nieuwe ziekenhuis. Op 3 augustus verhuist Isala naar de nieuwbouw.

Artikel delen:
Reacties 35
 1. ik kan me voorstellen dat u graag naar het ziekenhuis wilt, al is een opticien misschien beter 😉

  Zoals u in de tekst kunt lezen, kunt u de kaarten via genoemde kanalen aanvragen.


  ⚠️ Meld

 2. Daarom vindt Isala openheid en dialoog zo belangrijk. Dus houdt Isala rekening met behoeften en onzekerheden van de patiënt. En legt Isala duidelijk uit wat de behandeling voor de patiënt inhoudt. Of wat de herstelperiode van de patiënt vraagt. Luisteren, tijd nemen, troost bieden. Het gaat erom dat de patiënt niet alleen weet maar ook vóelt dat het goed zit. Dat de patiënt zich gezien voelt in een ziekenhuis dat meeleeft.
  -> Dat klinkt te mooi om waar te zijn…
  Ik vraag me af of de PR-dame of PR-heer zelf ooit patiënt is geweest in de Isalaklinieken…


  ⚠️ Meld

 3. Goede morgen,

  Graag ontvangen wij twee toegangskaarten tbc de bezichtiging op 6 juli a.s.
  Bij voorbaat dank,

  Vr.groet,

  Rianne Raadsveld.


  ⚠️ Meld

 4. Geïnteresseerden die op deze dag een kijkje willen komen nemen, kunnen vanaf maandag 3 juni een toegangskaart aanvragen, bij voorkeur via internet op http://www.isala.nl/sneakpreview. Het is ook mogelijk telefonisch een toegangskaart te reserveren op (038) 453 26 60, op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur.

  LEZEN!!!


  ⚠️ Meld

 5. Ook ik zou graag 2.6 kaart willen hebben voor het derde tijdsblok, bij voorkeur in de eerste helft van de ochtend.

  Omdat ik er dan toch ben, wil ik graag doorwezen worden naar de oogarts, want ik heb moeite met lezen. Begrijpend lezen is helemaal ondoenlijk voor me.

  Vandaar.  ⚠️ Meld

 6. Ik lig helemaal in een deuk om alle reacties hier…
  Ik snap nu wel waarom de hoogleraren vinden waarom het examen Nederlands beneden de maat is… :):):):)


  ⚠️ Meld

 7. Ja prachtig. Misschien kan WeblogZwolle er een hotspot aan wijden, met als prijs twee toegangskaarten voor de Isala-opendag 😀


  ⚠️ Meld

 8. Isala is blij met de overweldigende belangstelling voor de Sneakpreview op 6 juli aanstaande. Daaruit spreekt de betrokkenheid van de bewoners van Zwolle en omgeving met ons nieuwe ziekenhuis. Alle 5.000 toegangskaarten zijn inmiddels uitgegeven. Wij realiseren ons dat we ook mensen hebben teleurgesteld, nu alle toegangskaarten zijn uitgegeven.  ⚠️ Meld

 9. Oké, de zwarte markt is geopend zou ik zo zeggen. 😀

  Wel een beetje genant dat sommige mensen hun adres hier neergezet hebben. Niet zo gebruikelijk bij een nieuwssite.


  ⚠️ Meld

 10. En de bestellingen blijven maar komen! Misschien een preventief slotje admin ? Idd mensen die hun adres er bij zetten moeten misschien even in bescherming genomen worden.

  ====

  Prima idee!


  ⚠️ Meld

Reageer