Prokkelstage bij Deltion

Zwolle – Vrijdag 7 juni is het weer zover; Deltion tuigt zich op voor Prokkel; een warme ontmoeting tussen studenten en mensen met een verstandelijke beperking. Op die dag kunnen Prokkeldeelnemers van Frion, Philadelphia, J. P. van de Bent en onderwijsinstelling de Twijn stage lopen bij een van de vele praktijkopleidingen en functies binnen Deltion. Daarnaast is er een podium waar het thema muziek vorm krijgt. Cliënten van ODC Niloka uit Holtenbroek zijn uitgenodigd om de ‘artiesten’ te bewonderen.

                                       
Deltion ontvangt vrijdag 7 juni de deelnemers van Frion, Philadelphia, J. P. van de Bent en onderwijsinstelling de Twijn. De studenten van de opleiding Sociaal Agogisch Werk hebben in de afgelopen weken contacten gelegd met de deelnemende partijen om tot een mooie droomstage te komen. Aankomende vrijdag 7 juni start om 10.00 uur deze droomstage in de campus. De deelnemers gaan een ochtend meelopen bij onder andere de Bakkers, Body, Beauty & Care, Zeevaart, Kinderopvang etc. De droomstage wordt vereeuwigd met een actiefoto.

Podium

Naast de droomstage zal er ook een podium zijn waar Prokkeldeelnemers hun muzikale kunsten vertonen. Ook hier gaat het om de ontmoeting tussen studenten en mensen met een verstandelijke beperking. In de weken voor het optreden is er samen hard geoefend. Cliënten van ODC NiloKa, instantie die dagbesteding aanbiedt aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking, zijn uitgenodigd om bij het optreden aanwezig te zijn. De optredens starten om 10.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de campus van Deltion, Mozartlaan 15 in Zwolle.
Artikel delen: