VNG-congres mooie opdracht voor Landstede

Zwolle – Studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening van Landstede zijn tijdens het VNG Congres  werkzaam in de IJsselhallen, waar het congres grotendeels gehouden wordt. Bij het VNG Congres, dat op dinsdag 4 en woensdag 5 juni in Zwolle plaatsvindt, worden circa 2.500 gemeentelijke vertegenwoordigers uit het hele land (burgemeesters, wethouders, ambtenaren) verwacht.  

 

vng_landstede.jpg 

 

De studenten worden zowel voor als achter de schermen ingezet. Zij helpen bij de voorbereidende werkzaamheden, zoals het inrichten van de congreszalen en zij  verzorgen, samen met medewerkers van de IJsselhallen de ontvangsten en de lunches. De activiteit vindt plaats in het kader van het al jaren bestaande partnerschap tussen IJsselhallen en Landstede. Regelmatig worden studenten ingezet bij evenementen die plaatsvinden in de IJsselhallen. Hier ligt dan een leerwerkopdracht aan ten grondslag, die aansluit op het niveau en de ervaring van de studenten. 

Door het uitwisselen van kennis, expertise en ervaring komen relevante leerwerkplaatsen en leermomenten tot stand, die binnen een schoolomgeving vaak moeilijk gerealiseerd kunnen worden. Een congres met meer dan 2.500 deelnemers valt zeker in deze categorie. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een feest , 19.00 uur binnen , dames groot en zwaar met kleding van je wil het niet weten , René de heer ja hij was is er ook met zijn zwarte kostuum , heeft er maar een 1 of in hoe veelheid gekocht, en rest mannen een paar ik denk 3 die iets aan smaak en geld willen uitgeven , dat zijn onze vertegenwoordigers met top salarissen , en na de buik vol weg met hun ………. Naar alle hotels in de buurt , mag ik weten wt dit feest heeft gekost , of per gemeente en dat met zo veel ontslagen mensen , jammer en dat in deze tijd , vraag even op bij gebo bus ge bruik rondje Zwolle , en 160.000, euro állen aan 2 uur eten , wie weet nog hoe we met geld van anderen omgaan ?


    ⚠️ Meld

Reageer