Jordi de Jonge terug bij SVI

Zwolle – Na één seizoen in A1 van PEC Zwolle te hebben gespeeld, keert Jordi de Jonge volgend seizoen weer terug naar v.v. SVI. In het seizoen 2011-2012 kwam de 18-jarige vleugelaanvaller in de winterstop vervroegd over naar de 1e selectie van de club uit Zwolle Zuid. Hij groeide uit tot een vaste waarde en kwam in die periode tot 3 competitiedoelpunten. Door zijn goede optredens speelde hij zich in de kijker bij PEC Zwolle.

Bij PEC Zwolle kwam hij door blessures weinig in actie en zijn contract werd niet verlengd. Jordi kijkt er naar uit om komend seizoen veel wedstrijden te spelen voor de 3e-klasser uit Ittersum: “Door mijn blessure heb ik niet veel gespeeld en ik hoop komend seizoen weer lekker te kunnen voetballen. Ik ben weer fit en er komen een aantal vrienden van mij vanuit de jeugd over naar de selectie. Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen om weer terug te keren naar SVI”.

Jordi speelde tot zijn overgang naar PEC Zwolle zijn gehele jeugd bij SVI en keert dus terug op het oude nest. Hoofdtrainer Stephan Rahantoknam is verguld met de komst van Jordi: ”Een speler met zijn snelheid kunnen we goed gebruiken. Dat Jordi goed kan voetballen bewijst het feit dat PEC Zwolle het in hem zag zitten. Hopelijk komt Jordi dit seizoen aan veel wedstrijden en kan zijn snelheid een wapen voor ons zijn.”  

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.