Bibliotheek Zwolle deelt uit

Zwolle – Vanaf nu is het bibliotheekabonnement nog aantrekkelijker. Leden van de Bibliotheek Zwolle hebben al toegang tot een schat aan informatie. Nu kunnen ze op vertoon van hun Biebpas ook profiteren van aanbiedingen voor een dag of avondje uit. Hiertoe werkt de bieb samen met bibliotheken in acht provincies in het land. Alle informatie is te vinden op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Ook diverse Zwolse organisaties geven al korting aan bibliotheekleden. De Fundatie, het Stedelijk Museum, het Filmhuis en Curves Zwolle zijn al in de lijst opgenomen. Met andere partners is de bibliotheek in overleg.

 

Op de landelijke website staan nu al meer dan 60 aanbiedingen uit de provincie Overijssel. Bibliotheken hebben in de afgelopen maanden theaters, bioscopen dierenparken, musea, pretparken, bezoekerscentra en andere instellingen benaderd voor samenwerking. In de komende maanden en jaren zullen continue ledenaanbiedingen worden toegevoegd. De bibliotheken in Overijssel delen uit en spreken hiermee hun waardering uit voor hun loyale leden. 

Ter gelegenheid van de start van Voordeel met je Biebpas, worden op meerdere data in juni extra kortingen aangeboden bij Museum Twentse Welle, Nationaal Park Weerribben- De Wieden, Natura Docet Wonderryck Twente, Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen. Meer informatie is te vinden in de agenda op de landelijke website, www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Het loyaliteitprogramma is één van de manieren waarop de bibliotheek het lidmaatschap voor haar leden nog aantrekkelijker wil maken. De bibliotheek is een plek waar je boeken kunt lenen, maar ook een plek waar je kunt studeren en andere mensen kunt ontmoeten. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten. Met Voordeel met je Biebpas wordt het nog aantrekkelijker om lid te zijn van de bibliotheek.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.