Afsluiting tournee sterrencast in Zwolle!

Zwolle – Ellen ten Damme, Waldemar Torenstra, Raoul Heertje, Frank Lammers, Han Römer, Peter de Jong, Viggo Waas e.a. sluiten hun tournee af in Zwolle! Op 12, 13 en 14 juni is deze sterrencast te zien tijdens de voorstelling To be or not to be in Theater De Spiegel.

to_be_or_not_to_be_-_promotiebeeld.jpg

De cast van To be or not to be heeft al een flinke tournee achter de rug. Door het hele land heeft de voorstelling geresulteerd tot gouden recensies in de kranten en tranen van het lachen bij bezoekers. In de komedie To be or not to be vormt de cast een theatergezelschap dat in 1939 betrokken raakt bij het verzet. De acteurs zorgen voor de nodige hilariteit. Want een heldenrol willen zij allemaal vervullen, maar wel zoals een goed acteur betaamt: op grootse wijze. Zwolle heeft de eer om de voorstelling in deze setting als laatste op het podium te verwelkomen. Maar liefst drie avonden (12, 13 en 14 juni) staat de sterrencast op het podium van de Rabozaal in Theater De Spiegel.

Regisseur Gijs de Lange plaatst zijn spelers in een door Rieks Swarte ontworpen, enorme, enigszins gammele toneelmachinerie uit de jaren dertig. Hierin kunnen de illusies van het theater worden opgebouwd en in een handomdraai weer afgebroken. To be or not to be is daarmee ook een liefdevolle ode aan het theatervak.

Artikel delen:

Reageer