Geen kaarten meer voor bezichtiging Isala

Zwolle – Isala is blij met de overweldigende belangstelling voor de Sneakpreview op 6 juli aanstaande. Daaruit spreekt de betrokkenheid van de bewoners van Zwolle en omgeving met het nieuwe ziekenhuis. Alle 5.000 toegangskaarten zijn inmiddels uitgegeven. Isala realiseert zich dat ze ook mensen hebben teleurgesteld, nu alle toegangskaarten zijn uitgegeven.

 

Omdat Isala nog volop het nieuwe gebouw aan het inrichten is en aan het voorbereiden zijn om straks alle patiënten en medewerkers te ontvangen, is het ziekenhuis niet in de gelegenheid een extra dag voor publiek te organiseren. De focus ligt in deze weken sterk op het zorgvuldig voorbereiden van het nieuwe ziekenhuis en de verhuizing, zodat Isala daar straks aan de patiënten die zorg kan bieden die nodig is. Ook is Isalan niet in de gelegenheid op 6 juli meer mensen toe te laten in de nieuwbouw.

Door het hele gebouw heen zijn de voorbereidingen op de verhuizing in volle gang. Voor de Sneakpreview wordt er één route door een gedeelte van het gebouw geschikt gemaakt, zodat Isala daar grote bezoekersaantallen doorheen kan leiden.

 

Meer nieuws op de website www.isalaverhuist.nl. Mensen die de voortgang van de voorbereidingen op de verhuizing op de voet willen volgen, is het via deze website mogelijk een abonnement op ons E-zine te nemen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Komt er, naast dit evenement, ook nog een echte open dag? Ik wist niet dat er voor 6 juni kaarten verkregen moesten worden.


    ⚠️ Meld

  2. Niks van gelezen dat er een bezichtigingsdag was waarvoor je kaarten kon krijgen.Zullen de meeste kaarten wel in handen van de vrienden van de werknemers aldaar beland zijn.Had mooi geweest als de patienten die er jaarlijks voor controle heen moeten een kaart thuis hadden gekregen.Dan hadden ze vast kunnen kijken hoe ze straks moeten lopen na waar ze moeten zijn .


    ⚠️ Meld

  3. Hoorde nu pas dat je kaarten kon bestellen voor de opening , en………..te laat, heel erg teleurgesteld, heb de bouw op de voet gevolgd, omdat ik er vlak bij woon, flink balen


    ⚠️ Meld

Reageer