Belgische keeper voor PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft Kevin Begois aangetrokken als nieuwe keeper. De Belg is daarmee de opvolger van Danny Wintjens, die vorige week naar VVV-Venlo vertrok. De 31-jarige doelman tekent in Zwolle een contract voor 1 jaar met optie voor nog 1 jaar. 

Begois is afkomstig van FC Den Bosch, waar de keeper het afgelopen seizoen 27 wedstrijden onder de lat stond. Voor zijn periode bij deze Brabantse club, speelde hij ook voor KV Mechelen, VVV-Venlo, Roda JC Kerkrade en Helmond Sport. In totaal kwam Begois tot 247 optredens, waarvan 55 op Eredivisieniveau en 192 in de eerste divisie.  Kevin Begois is enthousiast over zijn stap naar PEC Zwolle: ,,Na een eerste gesprek met de trainer en technisch directeur, was ik eigenlijk al overtuigd. PEC Zwolle is een club die een sterke groei doormaakt, het afgelopen seizoen is daarvan het levende bewijs. Ik vind het mooi om daar deel van uit te maken. Ook kan ik mijn ervaring overdragen aan de jongere spelers en zal ik er staan, als dit nodig is.” 

Technisch directeur Gerard Nijkamp is verheugd met het aantrekken van de keeper. ,,Het is prettig om de opvolger van Danny Wintjens zo snel in huis te hebben. Kevin is een keeper met veel ervaring, die al jaren aantoont het niveau in Nederland aan te kunnen. Het is dan ook goed nieuws dat hij voor PEC Zwolle heeft gekozen, aangezien meerdere Eredivisieploegen interesse in hem hadden.” 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer