Campagne “Samen voor Hospice Zwolle” van start

Zwolle – Nu de gemeente Zwolle dit voorjaar als locatie voor de bouw van Hospice Zwolle de Wipstrikkerallee naast Urbana heeft aangewezen, is de weg vrij voor Stichting Hospice Zwolle om haar promotiecampagne, genaamd “Samen voor Hospice Zwolle”, uit te rollen. 

Voorzitter Erik Meulemans: “In de afgelopen jaren hebben we zeer positieve reacties ontvangen op ons voorgenomen initiatief om in Zwolle een kleinschalige woonvorm, een “bijna-thuis-huis”, voor mensen in hun laatste levensfase te realiseren. Het is nu tijd voor alle Zwollenaren om dat enthousiasme kracht bij te zetten met daadwerkelijke bijdragen die de bouw, inrichting en exploitatie van het hospice financieel mogelijk maken. We gaan een beroep doen op ondernemers en particulieren voor hulp, in de vorm van (vrijwillige) diensten, bijdragen in de inrichting/inventarissen en uiteraard financiële donaties”. Op zaterdag 8 juni gaat de campagne van start. De organisatie van het Halve Marathon Festival heeft de stichting als goed doel gekozen, evenals de atletiekvereniging AV PEC 1910 waarvan 40 leden lopen in shirts van Hospice Zwolle.

Een promotieteam zal aan het publiek 5000 attentiekaartjes uitdelen met twee hartensnoepjes erin als symbool voor onze hartenwens (zie afbeelding). Desgevraagd hebben de volgende Zwolse organisaties belangeloos meegewerkt: Twistontwerp ontwierp en regelde de kaartjes, Run2day leverde shirts, de Sligro heeft 30 kilo vruchtenhartjes ter beschikking gesteld, en de leerlingen van SVO de Twijn hebben deze week de 5000 kaartjes ingepakt. Dat is “Samen voor Hospice Zwolle!”

De campagne heet “Samen voor Hospice Zwolle” omdat dat credo het geheel van de activiteiten weergeeft. In de eerste plaats: samen zorgen we voor elkaar, de drijfveer voor de oprichting van Hospice Zwolle. Samen kunnen we het organiseren: vele professionals op allerlei gebied zetten zich reeds vrijwillig in voor realisatie van het hospice. Samen kunnen we het financieren, als elke Zwollenaar een bijdrage naar vermogen levert.

Op www.hospicezwolle.nl is nadere informatie over het hospice i.o. te vinden. Ook zijn we graag bereid via een presentatie de doelstelling van ons hospice toe te lichten. Via info@hospicezwolle.nl kunt u zich hiervoor aanmelden. Eenmalige giften zijn van harte welkom en kunnen worden overgemaakt naar rekening 1456.60.419 t.n.v. St. Vrienden van St. Hospice Zwolle.

Artikel delen:

Reageer