Heldendag in Stadshagen

Zwolle – Op zaterdag 15 juni (10.00 -15.00 uu) komen de helden van Brandweer Zwolle, Politie IJsselland en ambulance RAV IJsselland met hun stoere voertuigen naar winkelcentrum Stadshagen. Bekijk alle voertuigen en vraag de helden alles wat je weten wilt over hun werk! Maar je kunt ook een mooie foto van jezelf laten maken in uniform bij een heuse brandweerauto, politiebus of ambulance van RAV IJsselland.

Daarnaast is er een hoogwerker van de brandweer waarmee je een kijkje kunt nemen op 30 meter hoogte, een brandweerspringkussen om je even lekker op uit te leven en je kunt even spuitgast worden zodat je ervaart hoe sterk de waterstraal is. Maar ook de helden van de Dierenambulance en Wens Ambulance zijn van de partij met hun voertuigen en zij kunnen je alles vertellen wat ze allemaal in hun dagelijkse werk meemaken.


De Wens Ambulance bestaat uit een groep professionele vrijwilligers die ernstig en/of terminaal zieke patiënten vervoert naar bijvoorbeeld uitjes. Deze patiënten kunnen alleen liggend worden vervoerd en in de ambulance bieden de vrijwilligers alle comfort en zorg die onderweg nodig is. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je in de tent van Allio een mooi knutselwerkje maken voor papa of je laten schminken. Kom dus naar de Heldendag op 15 juni in Winkelcentrum Stadshagen.

Artikel delen:

Reageer