An American in Paris ‘Gershwin meets Piaf’

Zwolle – Zondag 16 juni zingt de sopraan Clara de Vries begeleid door pianist Steven Faber het programma An American in Paris ‘Gershwin meets Piaf’. Een reis van New York, via het mistige Londen naar de theaters van Parijs. Een reis vol verlangen naar warmte en passie. Behalve muziek van Gershwin en Piaf hoort u ook werken van Lloyd Webber, Bernstein, Satie, Debussy en Poulenc.

Over de stem en interpretatie van Clara de Vries’ is al veel in superlatieven geschreven. Van de Nederlandse Opera tot het Holland Festival heeft zij geschitterd in barok en modern repertoire. Pianist Steven Faber is als docent verbonden aan het conservatorium ArtEZ en is gespecialiseerd in liedbegeleiding. In die hoedanigheid werkte hij in masterclasses o.a. met Elly Ameling en Robera Alexander. Samen met Clara de Vries en klarinettist Gerard Zuyderhoff vormen zij het alom geprezen Midas Ensemble.


De Zwolse Muziekkamer is een podium waar kamermuziek, literatuur en de beeldende kunst samenkomen. Het lokaal werd biedt vele kunstenaars de ruimte om hun werk aan het publiek te presenteren. De Zwolse Muziekkamer is onderdeel van De Oude Ambachtschool (DOAS), de culturele broedplaats in de Zwolse wijk Assendorp.

‘Gershwin meets Piaf’ An American in Paris door sopraan Clara de Vries en pianist Steven Faber.

Datum: zondag 16 juni

Aanvang: 15 uur
Entree: € 15,- (Studenten en kinderen € 10,-)
Locatie: De Zwolse Muziekkamer bevindt zich in culturele broedplaats DOAS. Atelier 1i, Mimosastraat 1. Telefoon: 0624587714.
Kaarten bestellen via de website Zwolsemuziekkamer.nl of telefonisch 06 – 24 58 77 14

Artikel delen: