De twee Heeren wint Horeca voetbaltoernooi

Zwolle – Café De twee heeren heeft zondagmiddag het jaarlijkse Horeca voetbaltoernooi gewonnen. Bij vv HTC op Sportpark De Pelikaan werd in de finale De Belgische Keizer met 1-0 verslagen. Het is het tweede jaar op rij dat de ‘Heeren’ met de winst naar het café gaan.

horeca_voetbal-1.jpg 

Aan het voetbaltoernooi deden twintig Zwolse horecabedrijven teams bestaande uit personeelsleden, (vaste)klanten, vrienden en familieleden van de uitbaters mee. Er kwamen totaal 250 mensen in actie. Er werd gespeeld in 4 poules van 5 teams. Voor een aantal deelnemers was het zondag vroeg dag. Ze hadden de nacht ervoor nog tot in de late uurtjes achter de tap gestaan. Maar ze stonden er we! De animo voor deelname aan het toernooi is zo groot dat er nog steeds wordt gewerkt met een wachtlijst, die is noodzakelijk omdat op de velden van gastheer HTC slechts ruimte is voor een toernooi met maximaal 20 deelnemende teams.

horeca_voetbal-6.jpg

horeca_voetbal-7.jpg 

horeca_voetbal-4.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Dit jaar deden de volgende horeca bedrijven mee: Café Het Plein, Grand Café Public, de Pierik, de Hete Brij, de Kleine, ’t Swolsch Café, de Vrolijkheid, de Belgische Keizer, ’t Kroegje, de Casteleyn, Stapp’s Inn, de Joffer, Bosch, de Pul, Het Vliegend Paard, de Twee Heeren, eetcafé Hawaii en restaurant de Peppermill. En verder twee nieuwkomers, de ploegen van het Beugeltje en café Sam. 

horeca_voetbal-2.jpg

horeca_voetbal-3.jpg

horeca_voetbal-8.jpg

horeca_voetbal-5.jpg 

Artikel delen:
Reacties 6
  1. ….en morgen in de Swollenaer op Rondje Swolle uiteraard de bekeruitreiking. Alle teams streden om de Rondje Swolle Bokaal. Op de dag dat Elles van cafe Hetebrij haar verjaardag vierde. Van Harte, ook het team van eigenaar Tikai van de Twee Heeren. het bleef nog lang onrustig in de Zwolse binnenstad…….


    ⚠️ Meld

  2. bestaande uit personeelsleden, (vaste)klanten, vrienden en familieleden van de uitbaters???

    2 a 3 teams idd, de rest waren complete voetbalelftallen.
    Die zie je zelden in de horeca!!!    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.