Geen wereldrecord tijdens Sport in het Park

Zwolle – Op zondagmiddag werd in Park de Wezenlanden een wereldrecord poging Bootcamp gedaan. Om het record te halen moesten er 318 sportieve deelnemers meedoen. Dat aantal werd helaas niet gehaald. Er kwamen ongeveer 80 sportievelingen op de recordpoging af. Die werkten zich overigens wel gewoon in het zweet. Na de poging kon iedereen zijn adres achterlaten. Op een later moment worden die deelnemers uitgenodigd om de poging te herhalen.

sport_in_het_park-1.jpg

Naast de wereldrecordpoging was er deze middag een sportieve middag in het stadpark. Een aantal verenigingen en organisaties op het gebied van sport presenteerden zich. Je kon ook meedoen met allerlei leuke, en relatief minder bekende, sporten zoals Bootcamp, frisbeeën, steppen, suppen, Bike-polo, Rollerderby en nog veel meer. Sport in het Park werd gezamenlijk georganiseerd door verschillende Zwolse sportclubs. De hele middag waren er clinics, wedstrijden en demonstraties. Verenigingen die hun aanbod presenteerden warenn: Yosemite Klim & Outdoorcentrum, OUT!-Sport, Bashin Bluefingers Rollerderby, Boardfather longboarden, Bluefingers Ultimate Frisbee en Vast Verzet Bike-Polo.

sport_in_het_park-13.jpg 

sport_in_het_park-6.jpg

sport_in_het_park-9.jpg

https://youtu.be/20qGHBbI8L4 

Via Lees verder meer foto’s… 

sport_in_het_park-2.jpg
 
sport_in_het_park-3.jpg
 
sport_in_het_park-4.jpg
 
sport_in_het_park-5.jpg
 
sport_in_het_park-24.jpg 
 
  sport_in_het_park-7.jpg
 
sport_in_het_park-8.jpg
 
sport_in_het_park-10.jpg
 
sport_in_het_park-20.jpg 
 
sport_in_het_park-11.jpg
 
sport_in_het_park-12.jpg
 
sport_in_het_park-14.jpg
 
sport_in_het_park-22.jpg
 
sport_in_het_park-15.jpg
 
sport_in_het_park-23.jpg 
 
sport_in_het_park-16.jpg
 
sport_in_het_park-17.jpg
 
sport_in_het_park-18.jpg
 
 sport_in_het_park-21.jpg
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zo te zien was het er niet druk. Ik wist eerlijk gezegd ook niet dat dit er vanmiddag was. Ik zag het te laat in de agenda van WLZ staan.


    ⚠️ Meld

  2. Het was een fantastische dag! Het mocht zeker nog wel drukker zijn, maar diegene die er waren hebben zich volgens mij prima vermaakt. Wij hebben iig een aantal mensen enthousiast gemaakt voor onze sport 🙂
    Qua promotie is er echt wel veel aan gedaan (stentor, peperbus, swollenear, flyeren, facebook, posters), maar dat kan blijkbaar nog beter (als er nog iemand tips heeft :P). We gaan volgend jaar gewoon nog meer ons best doen 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.