PvdA Zwolle start ombudsteam

Zwolle – De PvdA Zwolle is gestart met een ombudsteam. Elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er een spreekuur op het regiokantoor aan het Diezerplein 33. 

Het PvdA-ombudsteam is er voor problemen die Zwollenaren dagelijks raken zoals overlast, juridisch getouwtrek of gebrekkige huisvesting. Ombudswerk richt zich traditiegetrouw vooral op klachten over overheidsinstanties, maar het PvdA-ombudsteam kan mensen ook op weg helpen die niet goed weten bij welke instantie ze moeten aankloppen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met gemeente, bank, fiscus of ziekenhuis.

Bezoekers kunnen langskomen op het wekelijkse spreekuur aan het Diezerplein 33 of contact opnemen via  de telefoon 06 48803939 of  via email zwolle.pvda@gmail.com.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Is dat zo?
  De PVDA in Zwolle is m.i. zeer traag in hun reacties op dergelijke vragen, en dus hopeloos gebleken omdat veel beloven en niks doen niets oplevert.

  Tjitske Sederius van de SP is iemand waar de Zwolse politiek een groot voorbeeld aan kan nemen, Tjtiske doet er namelijk wel iets mee en zet zich er helemaal voor in.

  Aan politieke lulkoek hebben we niks; Geen woorden maar daden is het devies…  ⚠️ Meld

 2. Natuurlijk prima initiatieven, maar inderdaad, ik had het idee dat de sp deze rol al enigzins op zich had genomen. En niet zonder resultaat!


  ⚠️ Meld

Reageer