PEC Zwolle straatvoetbal

Zwolle – Wil jij samen met de selectie van PEC Zwolle straatvoetballen? Op 21 juni is je kans, want dan staat het derde straatvoetbaltoernooi van PEC Zwolle Street League op het programma. Dit toernooi vindt van 17.00 tot 20.00 uur plaats op het Grote Kerkplein. Samen met de gehele selectie van PEC Zwolle belooft dit een waar spektakel te worden! 

Naast een voetbalwedstrijd staat er onder andere ook een snelheidsmeter, een pannakooi én je kunt hier ook te gekke prijzen winnen! Hoe? Houd de website www.peczwollestreetleague.nl goed in de gaten, want voor deze prijs moet je de trukendoos opentrekken. Ben je tussen de twaalf en zestien jaar en heb je zin om te voetballen? Meld je dan vandaag nog aan via een e-mail naar: tim@peczwollestreetleague.nl.

Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens:

– Voor- en achternaam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats.
– Geboortedatum.
– Telefoonnummer en e-mailadres van je ouder(s)/verzorger(s).
– Op welke school je zit en of je voetbalt.
– Teamnaam.

Het is mogelijk om je zowel per team (vijf tot acht personen) als individueel op te geven. Wanneer je je individueel opgeeft zie je op 21 juni in welk team je bent ingedeeld. Er worden 5 tegen 5 wedstrijden gespeeld en we verzamelen om 16:30 uur.

De winnaars van het toernooi krijgen een kaartje voor de openingswedstrijd van het seizoen 2013/2014!

Artikel delen: