15 jarige Zwollenaar betrapt op bouwplaats

Zwolle – De politie heeft maandagavond 10 juni op de Vechterweerdhof in Zwolle een 15-jarige Zwollenaar aangehouden voor de diefstal van kabels.

politie_logo_4.jpg 

Een oplettende getuige had de politie gealarmeerd nadat twee jongens zich verdacht gedroegen op een bouwterrein. De jongens waren gevlucht waarbij de Zwollenaar een kabel achterliet. Op de Vechterweerdhof kon de 15-jarige jongen worden aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De tweede persoon wist te ontkomen. De politie doet verder onderzoek naar de identiteit van deze persoon en maakt proces-verbaal op. De gestolen kabels zijn in beslag genomen en worden aan de rechtmatige eigenaar terug gegeven.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Bericht door Indichebuurt , op 11 juni 2013 om 15:55
  Waarom altijd elkaar verraden
  als ik zo iets zou zien zou ik denken lekker laten gaan
  vieze naaiballen bah

  Wat is dat nou weer van waardeloze reactie zeg>:(


  ⚠️ Meld

 2. Uiteraard ben ik ook ernstig tegen de diefstal. Niet tegen het op het bouwterrein rondlopen, dat deed ik zelf ook toen ik zo oud (en jonger) was 😛


  ⚠️ Meld

 3. Mooi man, beetje struinen over bouwplaatsen of verlaten gebouwen. Doe het nog steeds graag. Echter zijn deze knapen blijkbaar te onvoorzichtig geweest. 😛


  ⚠️ Meld

 4. dat soort gasten jat ook het lood van daken, met lekkages en schade als gevolg, en jat kabels bij de spoorwegen etc… met als gevolg, kans op dodelijke ongelukken… keihard aanpakken dus… jong geleerd is oud gedaan…en helers opsluiten ..die knaap wilde dat spul ergens verkopen…8)


  ⚠️ Meld

 5. Iemand die gewoon over een bouwterrein loopt bel ik de politie niet voor. Maar als zij zich verdacht gedragen wel, lees: slepen met kabels enzo.

  Aanpakken die lui!

  Tijdje terug is hier in de buurt bij een verbouwing diverse loodslabben, koperbuizen e.d. gestolen. Schade voor de bewoner ca. ?? 4.000,-. (Niet verzekerd.)

  Kan me er zo kwaad over maken!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.