App voor ondernemend Zwolle

Zwolle – De gemeente Zwolle biedt een nieuw digitaal communicatiemiddel aan: de App ‘Zwolle Onderneemt’. Via deze gratis app met de naam ‘ZO’ is snel en eenvoudig informatie beschikbaar over het ondernemingsklimaat en de vestigingsmogelijkheden in Zwolle. Geïnteresseerden krijgen een compleet beeld van de dynamiek die Zwolle te bieden heeft. De App biedt informatie over de groeikansen van Zwolle als economische toplocatie.

 

zo_app.png 

 

Als 2e economische stad van Nederland en als 1e economische regio van Nederland (aldus het onderzoek Toplocaties van weekblad Elsevier en bureau Louter) worden volop kansen geboden. Wethouder Economische Zaken René de Heer: “Wij geloven als gemeente dat je maatwerk moet leveren voor je ondernemers. De lijnen zijn kort en we weten elkaar te vinden. We staan open voor nieuwe initiatieven en innovatie. Onze blik naar buiten en de focus op groei maakt dat nieuwe kansen snel omarmt kunnen worden.”

Interviews met diverse ondernemers en bestuurders geven een juist beeld van het ondernemingsklimaat in Zwolle. “De gemeente zoekt heel actief de dialoog op met ondernemers en luistert”, aldus Joost Coolegem, directeur BAM Utiliteitsbouw regio Oost. “De ideale mix van de 4 O’s: overheid, ondernemerschap, onderzoek en onderwijs”, vertelt Erwin Giesbers van Compello. 

Op de App vindt u informatie over de bereikbaarheid, Zwolle als toplocatie, de toekomstvisie en de verschillende mogelijkheden om te ondernemen. Theo Rietkerk – Gedeputeerde Provincie Overijssel: “De wil om samen te werken is groot in deze regio. Gezamenlijk is een Innovatie- en Human Capital Agenda opgesteld”. ZO is Zwolle een stad met kansen.
Artikel delen:
Reactie 1
  1. U mag er wel bij vertellen dat deze app enkel voor dr tablet is, zo blijkt uit het persbericht op zwolle.nl. Ik was al aan het zoeken;)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.