Stratenfestival Zwolle

Een nieuwe Zwolse stichting gaat dit jaar het bekende festival vorm en inhoud geven op vrijdag 17 augustus. Na 25 jaar SEZ en 2 jaar JTW nu dan weer een Zwolse inbreng. Mede omdat de naam straatfestival door een andere organisatie wordt geclaimd is gekozen voor de  vernieuwende naam stratenfestivalzwolle.

Dit doet ook meer recht aan de veelheid van straten en pleinen waar dit feest plaats vindt, en met een www. ervoor en een .nl erachter is het meteen de toegang tot een geheel vernieuwde internetsite waar een schat van informatie is te vinden. Het festivalbestuur stelt alles in het werk om weer een ouderwetse sfeer in de straten en pleinen van de Zwolse binnenstad te creëren, ook is zij bezig om een aangepast kramenparcours te realiseren mede omdat het publiek hier duidelijk naar heeft gevraagd.

Belangstellenden voor een kraam kunnen zich nog tot 26 juli aanmelden via info@stratenfestivalzwolle.nl   Dit festival wat vorig jaar een uitstapje heeft gemaakt naar een andere datum komt weer terug op de oude vertrouwde laatste vrijdag van de Zwolse Zomerkermis dit jaar tussen 10 t/m 19 augustus.

Zeker is dat er op vrijdag 17e augustus 21 podia van groot tot klein zullen worden geplaatst in de binnenstad. De insteek van de organisatie is niet een super dure artiest (is onbetaalbaar) naar Zwolle te halen maar een veelheid van grote en kleine artiesten vooral uit de wijde regio van Zwolle te laten optreden. Het hoofdpodium komt dit jaar weer op het Ter Pelkwijkpark te staan en heeft een non-stop programma van 2.00 tot 01.00 uur. Verder werkt de stichting zeer nauw samen met de Zwolse horeca, meer info is te vinden op www.stratenfestivalzwolle.nl   en  www.hesz.nl 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. wat een bagger …!!!hele stratenfestival opdoeken,echt wat een slechte optredens,is toch niet meer van deze tijd.
    moderniseren die handel.


    ⚠️ Meld

Reageer