Lachmeditatie in Wijkcentrum De Enk

Zwolle – Iedere maand kun je een keer meedoen met een lachmeditatie in Zwolle, in Wijkcentrum De Enk aan de Enkstraat 67. Deze maand is dat op vrijdag 21 juni, van 20.30 tot 22.00 uur. Dat is de laatste keer voor de zomerstop, de lachmeditaties gaan in september weer verder.

Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Gewoon omdat het zo heerlijk is om te lachen, met elkaar schik hebben om niks. Als je echt voluit lacht dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Een avondje lachen is een grote schoonmaak voor lichaam en geest. Je zou het een mini-vakantie kunnen noemen. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd. Een heerlijk begin van het weekend.

Het lachen begint met een glimlachje en vervolgens komt het lachen vanzelf op gang. Je neemt je voor dat je echt zin hebt om te lachen en dan ga je. Je laat je meenemen door al het gelach om je heen, tot je over de grond rolt van het lachen. Gewoon doen is de enige manier om te ervaren hoe het is om zo maar te lachen, zonder reden.

Geef je van te voren op, want vol is vol. Bel met 06-25518816 of mail naar info@lachmeditatie.nl. Deelname kost € 15,-. De lachmeditatie staat onder leiding van Jan Gommans. Hij begeleidt al jaren lachmeditaties in het hele land.

Artikel delen:

Reageer