Succesvolle pilot ‘darten’ in De Bolder

Zwolle – SportService Zwolle kijkt terug op een zeer geslaagde pilot ‘darten’ in multifunctioneel centrum De Bolder. De afgelopen drie weken werd er in de Zwolse wijk Aa-landen elke dinsdag een dartactiviteit gehouden voor mensen met en zonder een beperking.

 

“Er zijn elke avond tien tot vijftien mensen naar De Bolder gekomen om kennis te maken met darten. Dat is een mooi aantal”, zegt Rob Fransen, sportcoach aangepast sporten van SportService Zwolle. Naar aanleiding van de WMO-enquête 2012 is SportService Zwolle, in samenwerking met Frion, Philadelphia, Interakt Contour en RIBW, begonnen met darten. Uit de WMO-enquête bleek er voldoende animo te zijn om een pilot te draaien. Deze pilot is een middel om inzichtelijk te maken hoeveel animo er is en of het haalbaar is deze activiteit structureel vorm te geven”, aldus Fransen, die positief gestemd is over een vervolgtraject.

Wil jij ook meer weten over darten in De Bolder? Neem voor meer informatie contact op met Rob Fransen, sportcoach aangepast sporten van SportService Zwolle: 038-4236686 of aangepastsporten@sportservicezwolle.nl

Artikel delen:

Reageer