MVO Prijs Regio Zwolle

Zwolle – Samen met gemeenten uit het samenwerkingsverband regio Zwolle (www.regiozwolle.net ) heeft Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) op 10 april de MVO Prijs Regio Zwolle gelanceerd. Na de succesvolle uitreiking van de MVO-prijs Zwolle in 2011, wordt de kandidaatstelling nu opengesteld voor alle bedrijven uit de regio Zwolle die maatschappelijk verantwoord ondernemen. De MVO-prijs wil maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren binnen het bedrijfsleven.

Bedrijven die op het vlak van MVO actief zijn en gevestigd in een van de 17 gemeenten van de Regio Zwolle maken bij inschrijving kans op de prijs. Op www.mvoprijs.nl  vindt u informatie hoe mee te dingen naar de MVO-prijs. Ondernemers kunnen zich tot 30 juni opgeven. De uitreiking van de prijs vindt plaats op een nog nader te bepalen datum en plaats in november van dit jaar. De MVO-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen uit de Regio Zwolle die succes hebben door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De MVO-prijs richt zich op bedrijven die kunnen laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en bedrijfseconomische resultaten elkaar versterken (de winnende combinatie van People, Planet, Profit).

Bedrijven worden dit jaar beoordeeld door een professionele jury bestaande uit gedeputeerde Ineke Bakker, Ben Reuvekamp (voorzitter MKB Regio Zwolle), Peter van de Streek (Countus, bestuurslid DORZ), Robbert-Marc de Haan (directeur uitgeverij de Stentor) en Harry Frantzen (lector duurzaamheid Hogeschool Windesheim).

De tijdens het slotevenement in november bekendgemaakte winnaar krijgt volop regionale en landelijke publiciteit (o.a. een artikel in het magazine ‘Duurzaam Doen!’) en mag zich bovendien de komende twee jaar de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemer van de regio noemen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.