Opening en open dag Kinderdagverblijf Doppejan

Zwolle – Op vrijdag 21 juni is het zover… dan vindt de officiële opening van Kinderdagverblijf Doppejan plaats. Voor de kinderen van het kinderdagverblijf is het een bijzonder en feestelijk moment. Zij mogen namelijk het kinderdagverblijf officieel openen. Hoe dat gebeurt blijft nog even geheim… Aansluitend aan de opening geeft Kinderdagverblijf Doppejan van 15.00 – 18.00 uur geïnteresseerden een warm welkom tijdens het open huis.

De open dag staat op 21 juni in het teken van het midzomerfeest Sint Jan. Tijdens de open dag van het kinderdagverblijf kunnen kinderen ontdekken, spelen en stralen tijdens verschillende activiteiten zoals, bellen blazen en kringspelletjes. En genieten zij van lekkere pannenkoekjes, wat drinken en het zelfgemaakte zonnewendebrood wat de kinderen voorafgaand aan de open dag gemaakt hebben.

Ook voor (toekomstige) ouders staat een hapje en een drankje klaar. Ouders hebben de mogelijkheid zich te laten voorlichten over de pedagogische visies van waaruit kinderdagverblijf Doppejan werkt en kunnen sfeerproeven. Want een veilige en warme omgeving voor uw kind is belangrijk.

Kinderdagverblijf Doppejan van Landstede Kinderopvang werkt vanuit de pedagogische visies van Rudolf Steiner en Reggio Emilia. Dit houdt in dat het kinderdagverblijf kinderen van 0 tot 4 jaar opvoedt vanuit hun eigen belevingswereld, ze de ruimte geeft om zich te ontwikkelen en ze te laten groeien in een veilige en huiselijke omgeving. Natuurbeleving en spelenderwijs leren staan hierbij centraal. Daarnaast is de bewustwording van de relatie met de natuur en het beleven van de verschillende seizoenen belangrijk bij het kinderdagverblijf. De kinderen krijgen daarom biologische voeding, er worden jaarfeesten georganiseerd zoals Sint Jan en er wordt aansluiting gezocht bij activiteiten van de Vrije School Michael.

Kijk voor meer informatie over kinderdagverblijf Doppejan op www.landstedekinderopvang.nl, of neem contact op met de afdeling Planning & Plaatsing van Landstede Kinderopvang via 088 – 850 88 15. 

Artikel delen: